Eet lekkere pizza met korting bij de Pizza Hut

Stel je voor. Je hebt heel de dag keihard gewerkt of geleerd en komt thuis. Het hele huis is nog een zooitje en 's avonds is die leuke wedstrijd tussen België en Duitsland waar je al zo lang naar had uitgekeken. Je hebt geen tijd of zin om te koken. Pizza Hut is dan dé uitkomst. Pizza die bij je thuis wordt geleverd. Wie wilt dat nu niet? Op dit moment heeft Pizza Hut een leuke actie met betrekking tot het EK, namelijk de box. Bij Knack vind je ook nog eens kortingscode voor Pizza Hut om voordelig te kunnen genieten van je pizza.

Wat is Pizza Hut eigenlijk?

De Pizza Hut is wereldwijd de grootste pizzaketen die er is. De Pizza Hut is, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in pizza's. Echter hebben ze ook nog andere soorten gerechten op het menu staan. Denk hierbij aan penne of spareribs. De Pizza Hut is ooit opgericht door twee studenten uit Amerika. Later is het overgenomen door PepsiCo. De Pizza Hut is dus uit Amerika komen overwaaien en inmiddels ook in veel Europese landen te vinden. Het concept van de Pizza Hut is erg eenvoudig. Op een snelle en goedkope manier pizza's leveren door de klant door middel van takeaway, levering of in een Pizza Hut filiaal.

Hoe werkt bestellen op Pizza Hut

De Pizza Hut maakt gebruik van een erg overzichtelijke webshop. Hierdoor is het voor bezoekers eenvoudig om eten te bestellen. Eten bestellen bij de Pizza Hut werkt als volgt. Als je op de website aankomt kun je meteen kiezen uit levering, take-out of restaurants. Als je kiest voor levering kun je onder de button je adres invoeren. Klik daarna op doorgaan. Vervolgens kom je uit bij het menu van de Pizza Hut. Hier kun je kiezen welke pizza of ander gerecht je wilt bestellen. Door middel van de navigatiebalk bovenaan de pagina is het erg gemakkelijk om te vinden wat je zoekt. Je komt automatisch uit bij de pizza's. Ben je echter op zoek naar andere gerechten dan kun je kiezen voor menu's, specials, voorgerechten en desserts. Ook kun je een drankje toevoegen aan je bestelling. Als je alles in je winkelmandje gestopt heb kun je klikken op doorgaan met bestellen. Je komt dan uit op de betaal pagina. Je vult je gegevens in, betaalt en voilà de pizza komt eraan.

Het menu van de Pizza Hut

De Pizza Hut beschikt over een ruime keuze aan pizza's, voorgerechten en desserts. Mocht je echter geen zin hebben in pizza dan kun je kiezen voor een ander menu of special. Qua pizza's kun je denken aan een normale pizza margeritha, een pizza barbecue, een pizza met kip of een pizza pepperoni. Al de populaire pizza die je bij een pizzarestaurant verwacht zijn te vinden bij de Pizza Hut. Daarnaast zijn er bij de Pizza Hut ook nog wat bijzondere pizza's te vinden. Denk hierbij aan een pizza met zeer veel vlees of tonijn. Al de pizza's zijn vervolgens naar eigen wens verder samen te stellen. Zo kun je de grootte van de pizza bepalen en kun je bepalen wat voor korst je op de pizza wilt hebben. Verder kun je ook nog ingrediënten toevoegen aan de pizza of verwijderen van de pizza. Je kunt zelfs een pizza volledig zelf samenstellen. Zo weet je zeker dat de pizza je zult smaken.

Buiten pizza's staan er ook nog ander dingen op het menu. Als je bijvoorbeeld meer trek hebt dan alleen in pizza kun je gaan voor een voorgerecht of dessert. Qua voorgerechten beschikt de Pizza Hut over verschillende soorten broodgerechten, kipgerechten en nacho's. Qua desserts zijn er bij de Pizza Hut heerlijke zoete gerechten te vinden, zoals poffertjes of mini-brownies. Qua drankjes is er bij de Pizza hut een goed aanbod aan frisdranken en water te vinden. Wat opvalt is dat er geen Coca Cola, maar Pepsi te vinden is. Dit komt, omdat de Pizza Hut vroeger van het moederbedrijf van Pepsi was.

The Fan Box

Pizza Hut beschikt nu over een tijdelijke actie met betrekking tot het Ek in de vorm van de Fan Box. De Fan Box beschikt over de volgende items: een large pan pizza, een medium classic pizza of een cheesy crust, 2 lookbroodjes, een portie american potatoes, chicken croqs, chicken wings of brownies, ketchup en bbq saus. Daarnaast ontvang je ook nog 2 keer pepsi en een supportersvlag om de rode duivels te kunnen steunen op het Ek.