Eenvoudig en voordelig maaltijden laten bezorgen

Niets te eten in huis of geen zin om te koken? Bij Take Away kun je makkelijk een maaltijd bestellen en laten bezorgen. Bij Take Away is een groot aantal restaurants aangesloten. Daardoor is het een ideaal platform om jouw favoriete maaltijd te vinden en te laten bezorgen. Zelf afhalen kan natuurlijk ook. De website is erg gebruikersvriendelijk en je vindt dan ook snel en eenvoudig wat je zoekt. Gebruik je een bij je bestelling een kortingscode of een voucher, dan is je maaltijd ook nog eens heel voordelig.

Voor iedere maaltijd en smaak

Take Away heeft maaltijden voor iedere smaak. Je vult op de website eerst het adres in waar je de maaltijd wilt laten bezorgen. Zo ben je er zeker van dat de door jou gekozen maaltijd ook daadwerkelijk bij jou thuis bezorgd kan worden. Daarna kun je een categorie kiezen voor je maaltijd. Of je nu zin hebt in pizza, chinees, een burger of sushi, er is een ruim aanbod in maaltijden. Natuurlijk is het precieze aanbod wel enigszins afhankelijk van waar je woont.

Take Away bezorg niet alleen avondmaaltijden en snacks. Je kunt er ook ontbijt en lunch bestellen. Selecteer simpelweg een van deze opties en je krijgt een overzicht van de restaurants die dit aanbieden.

Voordelige maaltijden met korting

Wil je een voordelige maaltijd bestellen, zet dan even een vinkje bij het vakje kortingen. Dan krijg je een overzicht van alle restaurants waarvoor op dat moment een kortingsactie geldt. Soms is dit in de vorm van een korting op de normale prijs. Maar het kan ook zijn dat je een gratis product bij je bestelling ontvangt. Omdat de kortingsacties vaak maar tijdelijk zijn, en dus regelmatig veranderen, loont het de moeite om hier even naar te kijken voor je gaat bestellen.

Filter je op stempelkaart dan zie je de restaurants bij wie je korting krijgt als je vijf keer bij hetzelfde restaurant bestelt. Deze optie is ideaal als je toch al een favoriet restaurant hebt en dat gebruik maakt van de stempelkaart.

Andere handige filters voor een goedkope maaltijd zijn minimum bestelbedrag en productprijs. Bestel je een maaltijd voor jou alleen dan wil je waarschijnlijk geen al te hoog minimum bestelbedrag hebben. Ben je met een groep mensen, dan is dit vaak minder belangrijk omdat je toch wel aan het bedrag komt met een maaltijd voor meerdere personen.

Kies je favoriete restaurant

Heb je een favoriet restaurant waar je wilt bestellen, dan kun je eenvoudig op naam van het restaurant zoeken, door de naam in de zoekbalk in te typen. Ook handig als je al weet dat een bepaald restaurant een kortingsactie heeft of werkt met een stempelkaart. Zoek je een favoriet gerecht, dan typ je het gerecht van je keus in het zoekvak in.

Bezorgen of afhalen?

Je kunt je favoriete maaltijd natuurlijk gewoon thuis laten bezorgen. Maar als je het liever afhaalt, kan dat natuurlijk ook. Klik simpelweg op het tabblad 'afhalen' om alle restaurants waar je kunt afhalen te zien. Door het schuifje op 'nu open' te zetten, weet je zeker dat de restaurants die je te zien krijgt ook echt open zijn op dat moment. Wil je controleren of een restaurant op een andere dag of tijd open is, dan is dat natuurlijk niet nodig. Je kijkt dan gewoon bij de informatie over het betreffende restaurant naar de openingstijden.

Bestellen voor een klein bedrag

Om de kosten voor je bestelling niet uit de hand te laten lopen, kun je filteren op het bedrag. Kies voor € 10,00 of minder of € 15,00 of minder. Door het schuifje op gratis bezorging te zetten, krijg je alleen de restaurants te zien die geen bezorgkosten rekenen. Wil je profiteren van een korting, kijk dan even naar de kortingsacties. Soms krijg je een korting van een bepaald bedrag, maar de korting kan ook een percentage van je bestelde maaltijd zijn. Klik hier om alle kortingsacties en codes te zien en te profiteren van extra korting.

Een maaltijd cadeau geven

Wil je iemand anders trakteren op een lekkere maaltijd? Dan kun je een cadeaukaart voor die persoon kopen. Zo kan hij of zij genieten van een heerlijke maaltijd zonder zelf in de keuken te hoeven staan.