Een unieke kerstkaart vind je bij Tadaaz!

Ben je op zoek naar een unieke kerstkaart? Elk jaar dezelfde kaart versturen kan tenslotte een beetje saai en oubollig worden. Maar geen zorgen, want Tadaaz heeft de perfecte kaart voor jou. Ben je benieuwd naar wat Tadaaz is en waarom deze de perfecte kaart voor jou heeft? Lees dan vooral verder!

Wat is Tadaaz?

Tadaaz is een winkel die een zeer groot aanbod heeft waaronder geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen voor je feest/kinderfeest en kerstkaarten! Deze hebben ze in allerlei unieke en ook zelfs persoonlijke ontwerpen. Je kunt namelijk ook zelf je kaartje ontwerpen met bijvoorbeeld een eigen foto en tekst! Dit is vooral een mooi idee voor je kerstkaarten, want hierdoor kan je voorkomen dat het weer een standaard kerstkaart is! Deze kerstkaarten hebben ze in verschillende uitvoeringen zoals de kerstkaarten met foto, zonder foto en ze hebben er zelfs met goudfolie! Weet je niet welke kerstkaart je dit jaar wilt gaan versturen? Dan help ik je graag door je kort te vertellen over deze verschillende kerstkaarten.

Kerstkaarten met foto

Wil je dit jaar een persoonlijke uitstraling voor je kerstkaart? Dan kan je dit bijvoorbeeld doen met een kerstkaart met foto! Dit kan een mooie familiefoto zijn of een oude foto van een mooie herinnering. Hiermee laat je heel je gezin deze persoon een prettig kerstfeest wensen. Mooie herinneringen zullen deze persoon terugtrekken naar gelukkige tijden en hiermee bezorg je hen ook een warm gevoel. Oma´s zijn overigens altijd blij met een mooie foto van hun (klein) kinderen. Deze zullen ze ook graag inkaderen en misschien zelfs ophangen! Tijdens deze gekke corona tijd zijn we genoodzaakt om kerstmis kleinschalig te vieren en hierdoor kan je misschien niet iedereen van je familie bij het kerstdiner zien. Met deze persoonlijke kerstkaart kunnen je geliefden je toch bij hen hebben tijdens deze koude kerstdagen. Wil je je kerstkaarten ook corona veilig dichtplakken dan heeft Tadaaz ook een groot aanbod mooie stickers voor je. Met een sticker moet je je envelop niet meer dicht likken, want je plakt hem met de sticker dicht. Deze stickers zijn er in verschillende uitvoeringen. Dit geeft jouw kerstkaart ook nog eens een tikkeltje extra flair! En daarbij zijn deze stickers een goede oplossing voor deze pandemie!

Maar een kerstfoto met foto is niet alleen mooi om aan je familieleden te geven. Je kunt er ook een geven als bedrijf aan je klanten. Denk een foto van je bedrijfslogo, het product die je verkoopt, de service die je verleent of zelfs een mooie foto van heel je crew. Dit is mooie reclame die je klanten blij zult maken, omdat ze hiermee een gevoel krijgen dat je aan hun denkt tijdens de kerstperiode.

Kerstkaarten met goudfolie

Vind je een kerstkaart met een foto toch iets te gewoontjes en wil je hierbij graag een beetje sparkle? Dan is een kerstkaart met goudfolie zeker iets voor jou! Hiermee schitteren de letters van jouw kerstkaart als de prachtige sterren in de nacht. Dat stukje extra flair om jouw kerst helemaal mee op te fleuren!

Retro kerstkaarten

Ben je op zoek voor kerstkaarten met een speciale look? Neem dan vooral een kijkje bij de retro kerstkaarten. Deze hebben namelijk echt een bepaalde stijl die je een warm kerstgevoel geven. Echt retro en bijzonder, maar ook vooral uniek! Hiermee maak je jouw kerstkaart echt een cadeautje om te krijgen.

Hoe personaliseer je je kerstkaart?

Wil je graag een kerstkaart met een foto personalatizeren? Weet je niet goed hoe dit precies moet? Geen probleem, want dat vertel ik je graag. Je doet dit namelijk op deze manier:

  1. Ga naar de site van Tadaaz.
  2. Zoek de kerstkaart die je mooi vindt van indeling. Dit kan een retro kerstkaart zijn, een met een kleine afbeelding, een met goudfolie, een met een grote foto etc. Selecteer deze zodat je bij het overzicht komt.
  3. Klik op de knop personaliseer.
  4. Je komt nu bij de instellingen om je kerstkaart samen te stellen. Voeg hier je foto toe door twee keer op de kaart te klikken en ook de tekst kan je op deze manier aanpassen. De tekst die er in het begin opstaat kan je ook altijd veranderen en mocht je nog extra tekst op de kaart willen zetten kan dit door op de knop ´tekst´ aan de linkerkant te drukken.
  5. Mocht je even geen tijd meer hebben om aan de kaart te werken dan kan je hem opslaan door op ´bewaren´ te klikken. Is hij klaar en naar wens? Dan kan je hem bestellen door op de knop ´bestellen´ te drukken dat je rechts bovenin het scherm vindt.

Proefdrukken kan ook!

Wil je graag meerdere foto´s afdrukken op je kerstkaart, maar wil je eerst zien of je een bepaalde stijl of foto wel echt naar wens is? Dan kan je altijd een proefdruk laten maken van je probeersel. Dit kost je slechts één of twee euro of tijdens sommige acties is dit helemaal gratis! Hiermee voorkom je dat je dadelijk een grote bestelling doet met een opdruk die je eigenlijk niet zo bevalt. Probeer uit en kies welke je het mooist vindt. Hiermee weet je zeker dat alles naar wens is!

Bent u op zoek naar kaarten met een korting? Dan kan je dit met deze kortingscodes doen. Hier kunt u alle Tadaaz kortingscodes vinden. Ik hoop je voldoende verteld te hebben over Tadaaz en hun grote aanbod prachtige kerstkaarten. Ik wens je in ieder geval al een prachtig kerstfeest en een fantastisch nieuw jaar toe. Geniet ervan!