Een plezante overnachting in het Plopsa hotel

Iedereen is er wel eens aan toe om er even tussenuit te gaan. En samen met de kinderen op een uitje is nog eens extra plezant. Maar wat gaan jullie doen? Het strand is zo gewoontjes en een weekend op de camping is niet echt iets waar jullie echt kunnen ontspannen. Dan is een weekend of zelfs midweekje Plopsaland misschien wel iets voor jullie. Even helemaal losgaan in de verschillende achtbanen en dit in de nabijheid van de helden van je kinderen. Vraag je je af waar je kunt overnachten? Peins hier niet te lang over, want Plopsaland heeft een zeer mooi Plopsa hotel. Dit heeft niet alleen het plezante thema, maar ook de geliefde figuren van jouw kinderen.

Verschillende soorten kamers

Het plopsa hotel is bijzonder door zijn bouw, zijn interieur, maar vooral door de verschillende kamers die ze hebben. Zo hebben ze Luxe suites, themakamers, K3 suites en theater kamers. Genoeg om uit te kiezen! Maar om deze keuze te maken is het ook goed om te weten welke tarieven er zijn. Hierover ga ik er nu iets verder op in.

Wat zijn de tarieven voor mijn plopsa verblijf?

De verschillende kamers hebben verschillende tarieven.

Ben je van plan om een standaard kamer te nemen en doe je dit slechts met twee personen? Dan kost dit je rond de 249,50 euro op een doordeweekse dag. Wil je met vier personen in het weekend in Oktober blijven overnachten in het Plopsa hotel? Dat zal je dan rond de 557 euro kosten. Ben je van plan om met zes personen in een K3 suite te overnachten? Dan kost dit je rond de 1046 euro.

Wees ervan op de hoogte dat in het weekend de tarieven kunnen verschillen. Weet ook dat je kan vragen voor eventuele benodigde extra´s. Zo kan je als extra vragen om: een aangepaste kamer voor mensen met een beperking, een babybedje en om een interactieve zoektocht met kabouter klus. Sommige van deze extra´s zijn gratis of al in de prijs inbegrepen, maar het kan ook zo zijn dat je moet bijbetalen om te genieten van deze extra´s.

Mocht je met eventuele vragen zitten of toch twijfelen of de tarieven kloppen kan je altijd contact opnemen met het Plopsa hotel. Hun zullen je klantvriendelijk te woord staan en al jouw vragen beantwoorden. Dit kan je per telefoon, maar ook via de mail doen.

Ook zijn de tarieven inclusief parking, een ontbijtbuffet, onbeperkte toegang tot Plopsaland en Plopsaqua en zelfs een overheerlijk diner in Le Grand Buffet! Bovendien krijgen abonnees op vele dingen tien procent korting!

Welke kortingen zijn er?

Iedereen houdt van korting en daarom vertel ik je graag iets meer over welke kortingen je kan krijgen als je een van deze plopsa abonnementen hebt. Heb je een Plopsa-FunCard, een Plopsa-SwimCard, een Plopsa-GoldCard, een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart, een Holiday Park Jaarkaart of een Majaland Kownaty Jaarkaart? Dan kan je tien procent korting krijgen op je verblijf in het plopsa hotel! Hierbij is de voorwaarde wel dat minstens een persoon een van deze abonnementen heeft, dat dit abonnement geldig is tot de dag van het uitchecken en dat het verblijf online geboekt is. Deze korting is alleen voor het verblijfsarrangement. Dus voor het toegang tot het park, het ontbijtbuffet, avondbuffet en de parking. Deze korting is niet geldig op de extra´s. Helaas is dit deze korting ook niet te combineren of te cumuleren met andere eventuele kortingen.

Hoe voeg je deze korting toe op je online boeking vraag je je misschien af. Dit is simpel. Voeg tijdens het boeken via de website Plopsahotel.be de extra '10% korting voor Plopsa-abonnees' toe bij de stap 'Personaliseer je verblijf' dit zal dan online verwerkt worden en dan wordt de korting toegepast op je boeking.

Bovendien geniet je met een plopsa abonnement Met je Plopsa-abonnement ≥ 1 meter geniet je van 10% korting op een ontbijtbuffet, lunchbuffet en avondbuffet in Restaurant Le Grand Buffet! Ook geniet je met je Plopsa-abonnement van een korting van 10% in de Joe Bar en de Proximus Cocktailbar.

Wil je geen stress over het parkeren bij Plopsaland? Dan kan je hier ook komen met de trein! Hierop krijg je als Plopsa abonnee ook een korting en reis je hiermee slechts tegen de helft van de prijs. Je kunt ook tegen de helft van de prijs reizen als je een Discovery Ticket hebt van de NMBS.

Wil je liever geen abonnement aanschaffen om te genieten van korting? Dit is geen probleem, want via het internet kan je soms ook kortingen vinden. Een voorbeeld van een goede kortingssite is deze: https://kortingscodes.knack.be/shop/plopsa-hotel/. Via deze site heb ik al meerdere keren een korting gehad op mijn uitjes en ik ben hier zeer tevreden over.

Ik hoop jou voldoende te hebben ingelicht over het Plopsa hotel en zijn voordelen! Zoals je ziet zijn er vele kortingen op je verblijf dus vergeet hier alsjeblieft niet van te genieten. Zodat je nu ontspannen een fantastisch avontuur kan beleven in Plopsaland. Veel plezier!