Een leuk dagje ontspannen in Bellewaerde

Wanneer je van plan bent om een bezoek te brengen aan Bellewaerde, dan kan het handig zijn om te weten dat je jouw tickets voor dit attractiepark snel en eenvoudig op voorhand kan boeken via de website van Bellewaerde. Op die manier hoef je ter plaatse niet aan te schuiven in de rij aan de kassa en kan je echt het maximale uit jouw dagje Bellewaerde halen. Vaak zijn er kortingscodes beschikbaar waarmee je een extra korting kan krijgen op jouw tickets voor Bellewaerde. Op de website Knack.be vind je een handig overzicht van alle mogelijke kortingscodes en andere aanbiedingen voor Bellewaerde.

Wat kun je allemaal doen in Attractiepark Bellewaerde

Attractiepark Bellewaerde in het West-Vlaamse Ieper is een uitstekende keuze om met je gezin te bezoeken na maanden te hebben binnen gezeten. Waarom? Nu, in dit attractiepark vind je niet alleen attracties, maar kun je ook exotische dieren bewonderen en een wandeling maken in de mooie natuur. Drie-in-een eigenlijk.

Heel veel leuke attracties

Attracties zijn er volop. Zoals bijvoorbeeld de Huracan, een rollercoaster die supersnel door een Maya tempel heen raast. Als je iemand bent die de spanning opzoekt, stap dan in de Boomerang. Dit is ook een rollercoaster, maar deze gaat 32 meter de hoogte in en gaat ondersteboven. En dit alles met een snelheid van 80 km per uur. En ben je helemaal een lefgozer, dan ga je in de Screaming Eagle. Deze brengt je met hoge snelheid naar een hoogte van waaruit je een prachtig uitzicht over het park hebt. Maar… net als je van dit uitzicht wilt genieten, maak je een vrije val met een snelheid van 50 km per uur! Ook zijn er leuke waterattracties, zoals de River Splash, de Niagara en de Big Chute. Met deze attracties ga je ofwel in een boomstam of in een boot of glijbaan naar beneden en eindig je in een splash! Uiteraard zijn er ook attracties voor de kleintjes zoals de nostalgische carrousel en Bengal Express. Bij deze laatste attractie kun je leeuwen en tijgers van dichtbij bekijken. Zo zijn er attracties voor alle leeftijden en bij elke attractie staat aangegeven vanaf welke grootte je gebruik kunt maken van de attractie.

Ontmoet exotische dieren

In Bellewaerde zijn vele exotische dieren te bewonderen, van (A)moertijger tot (Z)warte wouw.
En voor de kleintjes is het erg leuk om naar het dierenpark te gaan, waar zij direct contact kunnen hebben met schapen en geiten.

Ontdek de prachtige natuur

Ook aan natuur heeft Bellewaerde veel te bieden. Het park in de omgeving van Bellewaerde heeft vele hoge loof- en naaldbomen. Langs de wandelpaden bevinden zich heesters en bloemen in allerlei kleuren. Ook kent het park waterpartijen waar het heerlijk relaxen is. Zo kom je helemaal tot rust.
Breng zeker ook een bezoek aan het bloemenkasteel, de trekpleister van het natuurpark.

Ravotten in het aquapark

En dat niet alleen, er is ook een Aquapark, een indoor waterpark waar je kunt genieten in een oase van groen en waar voor de avonturiers vele waterattracties en waterglijbanen aanwezig zijn.

Maar liefst 14 restaurants

Op Attractiepark Bellewaerde bevinden zich maar liefst 14 restaurants. Bellewaerde biedt als extra service de optie om vooraf een ingrediëntenlijst te downloaden van alle aangeboden menu’s in de restaurants. Heb je last van bepaalde allergieën, dan kun je aan de hand van deze lijst al voor je bezoek bekijken wat je kunt eten.

Adventure Pass kopen met korting

Nu je met je gezin de afgelopen periode de muren van je huis genoeg hebt gezien in deze coronatijd en er naar snakt om er weer regelmatig op uit te trekken, is één bezoek aan Bellewaerde vast niet voldoende. Daarom is het wellicht goed om te weten dat dit attractiepark de Adventure Pass aanbiedt. Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot Bellewaerde, inclusief toegang op feestdagen en nocturnes zoals Halloween. De pas haal je er al uit wanneer je op zijn minst 3 keer per jaar het park bezoekt. Bij deze Adventure Pass kun je een optie nemen op het Bellewaerde Aquapark, zodat je dat ook onbeperkt kan bezoeken. Op deze wijze geniet je van extra voordeel. En voor 55plussers geldt online een korting van 4 euro op de Adventure Pass. Een extra voordeel van het abonnement is dat je ook nog eens 10% korting krijgt in de restaurants en souvenirshops op het park. Geïnteresseerd geraakt? Surf dan naar de website van Bellewaerde om snel jouw abonnement te kopen! Veel plezier in attractiepark Bellewaerde!