Een groot aanbod telefoon accessoires bij AliExpress

Wat is AliExpress?

AliExpress is een online verkoopplatform met een breed en bijna onmeetbaar aanbod van verschillende producten. De producten op AliExpress zijn opgedeeld in verschillende categorieën, zodat je je makkelijk kan oriënteren op de website. Binnen AliExpress zijn er een paar grote categorieën, deze categorieën zijn: kleding, consumentenelektronica, sportmateriaal, verzorgingsproducten, schoenen, accessoires, juwelen, computers, smartphones, autoaccessoires, huis- en tuinartikelen en speelgoed. Binnen elke categorie kan je ook nog een subcategorie vinden. Deze subcategorieën maken het zoeken binnen AliExpress nog eenvoudiger en sneller. Bij elk artikel op AliExpress staat er een gedetailleerde beschrijving, foto's en de prijs van het artikel vermeld. Wanneer je een artikel ziet die je leuk vindt, dan kun je deze heel gemakkelijk toevoegen aan je online winkelmandje en zo kan je gelijk verder naar de betaling. Je online aankoop wordt beveiligd via creditcard, Paypal of iDeal. Door het online bankieren is beveiligd is AliExpress een veilige plek om aankopen te doen.

Telefoon Accessoires

AliExpress heeft een groot aanbod aan elektronica. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek telefoonhoesje of bijvoorbeeld een bepaalde soort headphones die op jou telefoon aansluiten, dan ben je bij AliExpress aan het juiste adres. Doormiddel van de zoekfunctie binnen AliExpress kan je gemakkelijk zoeken naar het accessoires dat je wil hebben. Het enige wat je hoeft te doen is in de zoekbalk het gewenste accessoires in te vullen met daarbij voor welk type elektronica je het nodig hebt. Op AliExpress vindt je de beste Chinese merken voor headphones terug. Denk bij deze merken aan: Huawei, Lenovo, Xiaomi en JBL. Binnen AliExpress kan je daarbij ook nog eens handig filteren op functie, ruisonderdrukking, weerstand en lengte van de kabel. Mocht je nou opzoek zijn naar een telefoonhoesje, dan kan je heel gemakkelijk het model van jouw smartphone selecteren. Op deze manier krijg je alleen telefoonhoesjes te zien die bij jouw smartphone passen. Wanneer je dit hebt gedaan, kan je binnen AliExpress het hoesje ook nog filteren op materiaal, design en functie. Voor de mensen die denken dat het aanbod voor telefoonhoesjes binnen AliExpress te beperkt is, kan ik je geruststellen. Wanneer je binnen AliExpress zoekt op telefoonhoesjes, krijg je namelijk al meer dan drie miljoen resultaten.

Hoe werkt het bestellen via AliExpress?

Voor de levering van je bestelling kan je bij AliExpress in de meeste gevallen rekenen op gratis verzending. De verzendingen worden namelijk gesubsidieerd door de Chinese overheid, waardoor het online platform je bestelling vaak gratis kan bezorgen. Check altijd tijdens het bestellen of er toch geen verzendkosten aangerekend worden. Omdat het over een internationale zending gaat kunnen er wel eens douanekosten aangerekend worden door de pakketdienst, zoals bijvoorbeeld door FedEx. Ga dus goed na of er invoerrechten of BTW aangerekend zullen worden op jouw bestelling. Door goed de voorwaarden door te lezen kun je voorkomen dat er ineens onverwachte kosten bijkomen. In principe mogen bestellingen onder de 22 euro vrij ingevoerd worden en bevatten deze geen extra kosten en deze bevatten dus ook geen verzendkosten. Het is wel handig om te weten dat je bestelling vanuit China wordt verzonden. Door de verzending uit China kan de levertijd variëren van 5 dagen tot 4 weken. Gelukkig kan je jouw bestellingen gemakkelijk traceren doormiddel van een systeem dat vergelijkbaar is met het track & trace-systeem van de bekende postkantoren. Om je bestelling te volgen, moet je naar je account gaan en daar kun je de status van je bestelling bekijken. Om gebruik te maken van gratis verzending heb je geen kortingscode nodig.

Op deze manier shop je goedkoper bij AliExpress

Vaak kan je voor je bestellingen bij AliExpress actuele kortingscodes verkrijgen. Deze kortingscodes kun je toepassen op bepaalde artikelen. De codes kan je invoeren zodra je jouw bestelling plaatst. Doormiddel van de kortingscodes kan je op sommige producten meer dan 10 euro besparen. Hou dus steeds de geldige acties, promo codes en aanbiedingen in de gaten voor AliExpress. Wanneer je over de AliExpress app beschikt, word je als eerste op de hoogte gehouden van recente kortingscodes zoals bijvoorbeeld bulkaankopen. Studenten kunnen voordelig hun artikelen voor het nieuwe schooljaar kopen met een promo code of dankzij een bulkaankoop met korting. Hou de promo deals met studentenkortingen goed in de gaten en mis zo geen enkele aanbieding en pak extra korting op je bestelling dankzij een geldige kortingscode. Voor een goed overzicht van alle kortingscodes kun je via deze link een kijkje nemen.

Nieuwe klant bij AliExpress?

Mocht je nou helemaal enthousiast zijn geworden en denken ik wil ook wat bestellen bij AliExpress. Dan heb ik goed nieuws voor je, want als je een nieuwe klant bent bij AliExpress dan ontvang je meteen een mooie welkomstkorting van 3 euro op je eerste bestelling. Een uitstekende gelegenheid om het ongelofelijke ruime aanbod van AliExpress te ontdekken!