Wil je de wereld verkennen? Dat kan met Connections. Kies voor een avontuurlijke roadtrip, een city trip, of een job stop. Maar ook voor vliegtickets kun je terecht bij Connections. Het bedrijf beschikt over 28 fysieke winkels waar je op afspraak terecht kunt om jouw reis te boeken. Maar ook online kun je jouw reis vinden en boeken. Maar het bedrijf biedt ook mobiele travel agents aan, op afspraak komen ze bij jou op locatie om al jouw vragen te beantwoorden. Hij of zij kan zelfs een geheel reisplan voor je opstellen, denk bijvoorbeeld aan de perfecte huwelijksreis.

Verken de hele wereld met Connections

Of je nu een city trip in Berlijn wilt beleven, of Azië wilt verkennen, Connections staat voor jou klaar. Verken het mooie Vietnam, of neem een vliegtuig naar het westen van de VS, en kies voor het Discover Utah pakket. Met dit pakket bezoek je diverse nationale parken, ervaar de Grand Canyon, en doe een gokje in Las Vegas. Liever naar Afrika? Ook dat kan met Connections. Ga bijvoorbeeld naar Zuid Afrika, Tanzania of Kenia. Dankzij Connections zal je een onvergetelijke, maar ook veilige vakantie beleven. Het bedrijf zal alles voor jou van top tot teen regelen.

Reis tips

Hieronder zal ik een aantal voorbeelden geven van reizen die jij misschien altijd al hebt willen maken. Connections regelt het voor jou. Het zijn natuurlijk enkele voorbeelden, want Connections heeft heel veel mooie reizen te bieden.

Route 66
Ga op de motor langs de meeste historische route van de VS, route 66. Van Chicago doorkruis je het land richting de westkust, je eindigt in Santa Monica. Tijdens de trip stop je op verschillende plekken om de geschiedenis van de route tot je te nemen. Binnen deze reis bezoek je ook de Grand Canyon, wat natuurlijk ook een parel van de VS is. Het zal een intensieve, maar onvergetelijke reis worden.

Verken Hawaii
Je zal binnen 8 dagen geheel Hawaii zien, een eiland waar iedereen misschien wel van droomt. Je zal de mooiste plekken gaan verkennen, zoals Oahu, Waikiki beach, maar ook de groene parel Kauai. Op de plekken waar eigen vervoer niet mogelijk is, wordt dit voor jou geregeld. Op de overige momenten staat er een huurwagen voor jou klaar.

Bezoek Alaska
Verken de ongerepte natuur van Alaska, 15 dagen lang verblijf je in de natuur van Alaska. Je komt op een veilige manier oog in oog te staan met grizzlyberen en bruine beren. Daarnaast zal je met een verkenningsboot meegaan om walvissen te spotten. Maar ook een bezoek aan de Exit Glacier maakt onderdeel uit van deze reis.

Reizen door Vietnam
Kies voor een reis door Vietnam, bezoek de drassige rijstvelden, en stap op een luidruchtige brommer om bepaalde gebieden te verkennen. Geniet van heerlijke gerechten die op straat worden gemaakt. Geloof je in het paranormale? Breng dan een bezoekje aan de Cu Chi tunnels, die werden gebruikt tijdens de Vietnam oorlog. Maar natuurlijk kun je ook genieten van prachtige tempels en mooie stranden.

Japan
Japan, nog zo een land die je absoluut een keer moet verkennen in je leven. Het kan met Connections. Bezoek bijvoorbeeld de berg Koya San, terwijl je in Osaka bent. Het is een rustgevend en zalig groen gebied. Maar je kunt ook voor het Discover Tokyo pakket kiezen. Leer deze megapool kennen met ons 5 daagse reisplan, die je geheel zelf kunt invullen. Een bezoek aan Hiroshima is het ook zeker waard, verken deze historische stad, en kom meer te weten over het drama ten tijde van de tweede wereldoorlog.

Kies voor een Job Stop

Wil je graag dichterbij de cultuur komen? En ervaren hoe het dagelijkse leven eruit ziet in een bepaald land? Dan kun je kiezen voor een job stop. Ga als vrijwilliger aan de slag in Peru, en doe een sport en taalproject op een plaatselijke school. Je leert de Spaanse taal, en zal de leraren ondersteunen bij gym en Engelse les. Je zal als een plaatselijke burger opgaan in de cultuur, en alle gewoontes en tradities van het volk meekrijgen. Ben je een dierenvriend? Ga dan werken in een opvang voor straathonden in Peru. Je zal meehelpen met de opvang en het redden van honden die bijvoorbeeld zwaar verwaarloosd zijn. Connections biedt verschillende job stops aan over de gehele wereld.

Genieten van korting

Ben je van plan om een reis te boeken via Connections? Bezoek dan even deze website om alle verschillende acties en promoties van Connections te bekijken: https://kortingscodes.knack.be/shop/connections/