De voordelen van online shoppen bij de Bijenkorf

Met een aantrekkelijke extra korting shoppen bij de Bijenkorf gaat nu eenvoudiger dan ooit. Via de site van Knack is een kortingscode van tientallen percentages makkelijk te bemachtigen. Jij koopt bij de Bijenkorf de goede kwaliteit die je gewend bent, maar voor een lagere prijs.

Online kopen heeft veel voordelen

Feit is dat de Bijenkorf op de mooiste locaties zit. De fysieke winkel bezoeken gaat dan mooi tegelijk met een stedentrip, maar daadwerkelijk iets kopen betekent dat je daarna met een tas moet rondsjouwen, wat niet handig is. Concreet houdt het in, een weekendje Amsterdam is een bezoekje brengen aan de prachtige Bijenkorf gelegen aan de Dam, maar het is dan alleen maar de waren bekijken. Daadwerkelijk teruggaan naar die Bijenkorf hartje Amsterdam om iets te kopen is duur en moeilijk. Er is een parkeergarage, maar die is lastig bereikbaar en rekent een flink tarief. Een andere oplossing is de auto aan de rand van Amsterdam parkeren en om met het openbaar vervoer naar de binnenstad te gaan, maar dan kun je beter ook niet veel meer kopen dan een flesje parfum en geen tassen vol. De uiteindelijke oplossing is gebruik maken van online kopen. De fysieke winkel bezoek je als toerist en om ideeën op te doen, maar het daadwerkelijke aanschaffen en in huis halen, doe je prettig vanaf je tablet of laptop in de thuissituatie. Als dat dan ook nog met een kortingscode van Knack kan, is dat voordeel mooi meegenomen.

Dezelfde service en kwaliteit, maar dan voor een lagere prijs

De kortingscode van Knack heeft geen kleine lettertjes. Iets kopen bij de Bijenkorf met extra voordeel houdt in dat je dezelfde service kan verwachten. Dus je krijgt het product thuis op zicht, als het bijvoorbeeld transportschade heeft kun je het gelijk terug sturen, en anders heb je bedenktijd. De Bijenkorf heeft prachtige kleding die je in de thuissituatie kan passen. Vooral dit is online favoriet omdat paskamertjes meestal erg krap zijn. Tevens kun je met je nieuwe aanwinst naar de garderobekast lopen op zoek naar combinaties. Al deze voordelen van online kleding kopen, maar dan met een leuke korting van Knack, gaan door zonder uitzonderingen. Hetzelfde geldt met decoratie voor in huis. Zoiets moet je ter plaatse bekijken, want of iets mooi staat in jouw huis is niet van een plaatje of in een winkel te zien. Dit heeft te maken met zaken zoals lichtval, een beeldje kan in een winkel of op een afbeeldingen er mooi uitzien, maar hoe staat het op de plek waar het moet komen? Dus mocht je online een mooi vloerkleed zien waarvan je denkt dat het goed zal staan onder de salontafel. Via een kortingscode van Knack kan er een aantrekkelijk percentage korting vanaf gaan. Dan krijg je het op dezelfde manier thuis onder dezelfde voorwaarden dan dat je het zonder korting hebt gekocht. Je kan het dus aanzien. Ook de betalingswijze is identiek. Als je bijvoorbeeld alles online koopt met ideal, dan kun je het vloerkleed ook met korting met ideal afrekenen. Het is online shoppen bij de Bijenkorf met dezelfde service en kwaliteit, maar dan tegen een lagere prijs.

Bekijk het assortiment van de Bijenkorf online

De tot nu toe genoemde voorbeelden zijn producten die iedereen in de thuissituatie wil bekijken, en daardoor veelvuldig via internet verkocht worden. Het zijn enkel voorbeelden omdat er niets anders wordt op het gebied van service en kwaliteit, als je met een kortingscode van Knack gaat bestellen bij de Bijenkorf. De Bijenkorf wordt veelvuldig als ideeënwinkel gebruikt. Er zijn veel lifestyle magazines waarin foto's staan van prachtige interieurs, een online reclame van de Bijenkorf komt daar niet bij onder. Het is leuk om verschillende keren per jaar de reclame van de Bijenkorf te bekijken. Bijvoorbeeld begin december naar de nieuwste trends voor de kerst. Dan kun je gelijk de nieuwste mode bekijken waarin je aan de kerstdis kan gaan, en je weet nu hoe je daar voordeel in kan halen zonder dat je moet wachten tot het in de sale is. Bij veel zaken is er na de kerst tot eind januari uitverkoop, met een code van Knack koop jij met een korting het product vóór de kerst wat tijdens de kerst van pas komt. Kerst is nu dan een voorbeeld, maar meerdere keren per jaar naar het assortiment van de Bijenkorf kijken en tot leuke ideeën komen, is altijd goed. Als je het product ziet wat je kan gebruiken, dan ga je naar de site van Knack om een kortingscode op te halen, en haal je het voordelig in huis. Je krijgt dan de bekende kwaliteit onder dezelfde voorwaarden thuis gestuurd tegen een lagere prijs dan normaal. Af en toe een fysieke winkel bezoeken kun je dan als een leuk uitje houden.