De online shop van Holland & Barrett

Holland en Barrett is al meer dan 150 jaar de specialist op het gebied van natuurlijke gezondheid. De winkels van Holland en Barrett nemen steeds meer toe, er zijn momenteel meer dan 1600 winkels over de hele wereld, onder andere in België, Nederland, Ierland, Groot-Brittannië en Spanje, maar ook verder weg. De oorsprong van Holland en Barrett ligt in Groot-Brittannië en sinds de overname van de Tuinen is de winkelketen flink uitgebreid. Naast alle verschillende fysieke winkels is er ook de online shop van Holland en Barrett, die een ruim assortiment biedt aan natuurlijke producten. Mocht je dus niet in de buurt wonen van en Holland en Barrett winkel of even geen zin of tijd hebben om op pad te gaan dan kan je ook altijd bij de online shop goede en natuurlijke producten bestellen.

Goede service

In de winkels van Holland en Barrett kan je altijd terecht met vragen over gezondheid, medewerkers stemmen hun advies graan aan op jouw persoonlijke situatie. Medewerkers van Holland en Barrett worden allemaal intern geschoold en zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de natuurlijke gezondheid. Wanneer je online gaat shoppen kom je deze medewerkers natuurlijk niet fysiek tegen, maar ook bij de online shop van Holland en Barrett zijn er verschillende manieren om vragen te kunnen stellen aan deskundige medewerkers. Het is bij Holland en Barrett mogelijk om een persoonlijk video gesprek aan te vragen voor een goed persoonlijk advies. Daarnaast kan je met andere vragen over je bestelling bijvoorbeeld ook altijd terecht bij hun klantenservice. Verder kan je ook alle veel gestelde vragen op de website vinden en zoeken op trefwoord. Op de website van Holland en Barrett staan ook veel artikelen over natuurlijke gezondheid die je kan lezen om hier meer over te weten te komen.

Verzending van producten

Bij Holland en Barett zijn verschillende mogelijkheden om je bestelde producten te ontvangen. Je kan de bestelling in een van de winkels ophalen of hij kan bij je thuis bezorgd worden. Bestellingen boven de €20 worden altijd gratis verzonden. Wanneer je toch niet tevreden bent met een product kan je dit altijd binnen 14 dagen gratis terug brengen in een winkel. Terugsturen via de post kan ook, maar dan komen wel de verzendkosten voor eigen rekening. Holland en Barett kan je bestelling ook internationaal verzenden naar 19 verschillende landen. Om de betaling van je bestelling te voldoen biedt Holland en Barrett veel verschillende betalingsmogelijkheden waaronder: iDeal, PayPal, Mastercard, Visa, American Express en Alipay.

Aanbiedingen

Bij Holland en Barrett online zijn regelmatig leuke acties, aanbiedingen en kortingen. Je kan op verschillende manieren op de hoogte blijven van deze acties. Je kan inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je altijd de nieuwste aanbiedingen en acties in je mailbox zult ontvangen. Je kan daarnaast ook Holland en Barrett volgen op de verschillende social media kanalen. Wanneer je naar de website van Holland en Barrett zelf gaat kan je ook daar zien welke acties op dit moment gelden. Er zijn regelmatig acties met 1 + 1 gratis of andere kortingsacties. Holland en Barrett heeft ook een voordeelkaart, waarbij je punten kan sparen om korting te krijgen bij een volgende aankoop. Wanneer je een overzicht wilt van alle actueel geldende acties kan je ook kijken op https://kortingscodes.knack.be/shop/holland-barrett/.

Producten in de online shop van Holland & Barrett

In de webshop van Holland en Barrett staan veel verschillende artikelen, gelukkig heeft Holland en Barrett een goede manier gevonden om te navigeren door hun website. Als eerste zijn er verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen wanneer je start met je zoektocht. De categorieën die op de website staan zijn: vitamines en supplementen, persoonlijke verzorging, voeding en dranken, sportvoeding en slank en detox. Wanneer een categorie is gekozen kunnen er ook nog veel verschillende filters ingesteld worden om het door jou gewenste product te kunnen vinden. Enkele filters die gebruikt kunnen worden zijn: merk, producttype, prijs of formaat. Daarnaast kan er ook een sortering gemaakt worden op basis van populariteit, prijs, titel of beoordeling. Het is op de site van Holland en Barrett ook mogelijk te zoeken via de ingebouwde zoekfunctie om snel het gewenste product te kunnen vinden.