De Nederlandse luxe warenhuisketen De Bijenkorf bestaat al sinds 1870, het was destijds een fourniturenwinkel waar voornamelijk garen en band werd verkocht. Pas in 1915 werd het eerste warenhuis van de Bijenkorf geopend. Dit is later uitgegroeid tot 12 filialen in 2013, tegenwoordig heeft De Bijenkorf nog 7 filialen in Nederland. Deze winkelketen is zeer geliefd bij de Nederlanders, maar ook bij ons Belgen staat De Bijenkorf steevast op het lijstje bij een bezoek aan Eindhoven of Maastricht.

Online winkelen

De keten is sinds 2009 ook actief op de online markt. Dat betekent dat alles wat in de warenhuizen verkrijgbaar is, ook in de webwinkel gekocht kan worden. Goed nieuws voor de fans van De Bijenkorf, want nu het tijdens de coronacrisis het moeilijker om te gaan winkelen, kunnen we toch bij De Bijenkorf terecht. En online kan dat zelfs 7 dagen per week, 24 uur per dag!. Nog meer goed nieuws: met de kortingscodes van Knack België kan dat ook nog eens met flink voordeel.

Assortiment

Net als in de warenhuizen is het online assortiment zeer uitgebreid. Niet voor niets is De Bijenkorf zo populair, deze keten heeft een neus voor de laatste trends.
Hieronder in het kort waarvoor u zoal bij de webwinkel van De Bijenkorf terecht kan.

Kleding en schoenen

U vindt dames- en herenkleding vinden volgens de laatste mode. De Bijenkorf biedt mode in betaalbare prijzen, maar voor de liefhebber van luxere kleding is er ook een ruim aanbod in designer merken. Enkele hiervan zijn bijvoorbeeld Burberry, Prada, Valentino, Jimmy Choo en Saint Laurent.
Behalve kleding, kunt u bij De Bijenkorf ook terecht voor schoenen van o.a. merken Jimmy Choo, Tommy Hilfiger en Michael Kors om maar enkele uit het brede aanbod te noemen. En uiteraard kunt u ook altijd voor een bijpassende tas terecht, zowel voor een business- op laptoptas als voor een mooie clutch voor dames. Weet u niet zeker welke tas bij welke gelegenheid passend is? Dan kunt u op de website sorteren op gelegenheid, zodat u zeker weet dat u met de juiste tas voor de dag komt.

Juwelen en bijouterie

Om het plaatje af te maken, kunt u bij De Bijenkorf ook juwelen en byouterie kopen van de beste merken. U vindt in de webwinkel de mooie Swarovski sieraden, maar ook de exclusieve merken zoals Baume & Mercier of Cartier.

Woonwinkel

De Bijenkorf is ook uw woonwinkel. U kunt hier terecht voor meubels en woonaccessoires voor woon-, slaap- of badkamer. Voor de keuken en eetkamer heeft De Bijenkorf alles wat u nodig heeft, van de beste merken pannen en apparatuur tot de meest exclusieve serviezen die een sieraad vormen op uw eettafel.

Cadeauservice

Helaas kunnen we vanwege de coronamaatregelen momenteel geen gezellige verjaardagsfeesten of andere feesten meer organiseren. Maar dat betekent niet dat we iemand niet kunnen verrassen met een mooi cadeau. De Bijenkorf maakt het u gemakkelijk, want u kunt op de website zowel kiezen voor welke gelegenheid het cadeau bedoeld is als voor het bedrag dat u wilt besteden. Bovendien bezorgt men het door u uitgekozen cadeau zonder factuur en mooi ingepakt samen met een kaart met uw persoonlijke tekst bij de ontvanger van uw geschenk.. Stel dat iemand in uw omgeving pas een kindje heeft gekregen en u wilt of kunt er nu niet naartoe gaan, dan kunt u toch iets moois laten bezorgen om de kersverse ouders te feliciteren. Of kunt u niet aanwezig zijn bij een huwelijk, dan is er voldoende keuze aan cadeaus om het huwelijkspaar te schenken. Niet voor niets wordt gezegd “het is zaliger te geven dan te ontvangen.”

Membership

Bij De Bijenkorf is het mogelijk om member te worden. Dit houdt in dat u van exclusieve privileges en voordelen kan genieten. Uw bestellingen worden kosteloos naar u gezonden en u kunt profiteren van aantrekkelijke acties. Ook kunt u gebruik maken van online stylingadvies.
Het membership van De Bijenkorf is gratis.

Korting

Tijdens de coronacrisis is het niet meer mogelijk om gezellig te gaan winkelen. Maar, niet getreurd. Maak het uzelf gemakkelijk en ga vanuit uw luie stoel online winkelen bij de Bijenkorf. Vergeet hierbij niet om ook te surfen naar de website van Knack, zodat u met de kortingscodes voor De Bijenkorf flink kunt besparen op uw aankopen.