De aanbiedingen bij Vanden Borre

We zijn als consument eigenlijk altijd op zoek naar koopjes en aanbiedingen. Of het nu om levensmiddelen, kleding of gebruiksartikelen gaat. We willen altijd de laagst mogelijke prijs. En dat is ook logisch. We hebben er hard voor gewerkt.

Als je nu van plan bent om iets te kopen op elektronica gebied, kijk dan eens bij van den Borre. Dit kan in de fysieke winkel zijn, maar ook op de website. Als je de website bezoekt, dan valt meteen op dat deze mooi overzichtelijk is. Via duidelijke menu's kom je snel bij de verschillende producten die ze in het assortiment hebben. Je vind snel wat jij zoekt.

Van den Borre folder

Van den Borre geeft folders uit. Dit zijn fysieke exemplaren die huis aan huis verstrekt worden. Vaak staan hier de aanbiedingen in voor de desbetreffende week. Naast de fysieke folder is er ook een digitale folder die via internet te vinden is.

Wat heeft van den Borre

Wat heeft van den Borre nu precies te bieden? En wat komt er allemaal voorbij in de folder van van den Borre? Hieronder een beknopt overzicht.

Televisies

De van den Borre folder bevat eigenlijk altijd wel iets op televisie gebied. In de folder zijn dan vaak een paar televisies uitgelicht die op dat moment in de aanbieding zijn. Als je de website bezoekt vindt je het complete aanbod aan tv's. Op deze pagina vindt je alle bijbehorende informatie over de tv's. Ook vindt je hier allerlei accesoires die je bij een televisie kunt kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koptelefoon en speakers.

Huishoudelijke apparaten

Naast televisies heeft van den Borre ook huishoudelijke apparaten in het aanbod. Of je nu op zoek bent naar een vaatwasser, een wasmachine, een droger of een magnetron. Je grijpt eigenlijk nooit mis. Ook in deze categorie producten heeft van den Borre doorlopend aanbiedingen. Houd de folder daarom ook voor deze productgroep in de gaten.

Naast bovengenoemde grotere huishoudelijke apparaten zijn er ook kleinere apparaten. Denk hierbij aan een koffiezet apparaat, een stofzuiger en een mixer. Van deze producten zijn er ook meerdere modellen te verkrijgen. Uiteraard zijn ook deze producten in de folder te vinden.

Beveiliging

Een rubriek waarin van den Borre ook goed vertegenwoordigt is, is de beveiliging. Ze hebben een breed assortiment producten die je kunt gebruiken voor het beveiligen van je huis en ook om je veiliger te voelen in en om je huis. Een van die producten is natuurlijk de camera. Middels een camera kun je een oogje in het zeil houden. Ook als je niet thuis bent. Er zijn camera's waarvan je het beeld altijd kunt bekijken via je smartphone bijvoorbeeld. Dus als je op een feestje bent, dan kun je altijd de camera checken om te zien of er iets gebeurd bij je thuis. Uiteraard zijn er zowel camera's voor binnen en buiten.

Ook heeft van den Borre verlichting. Denk aan verlichting op bewegingssensor. Deze kun je bij je voordeur hangen, of bijvoorbeeld achter je huis. Als er dan ongenodigde gasten over je terrein lopen en er springen diverse lampen aan, dan kan ze dit afschrikken en ze laten weggaan.

Sporten

Wil je jouw activiteit tijdens het sporten goed vastleggen? Dit kan met een smartwatch bijvoorbeeld. Het voorbeeld is dat je dan niet je hele telefoon mee hoeft te nemen. Het is praktischer om dan een compacte smartwatch om je pols te doen die je activiteiten waarneemt en opslaat.

Wil je voor de gure en koude dagen een sporttoestel aanschaffen die je binnen neer kunt zetten? Ook daarvoor kun je de folder van van den Borre in de gaten houden. En heb je geen geduld om de folder af te wachten, dan kun je ten alle tijde de website bezoeken en het aanbod aan sporttoestellen daar bekijken.

Kids

Ook aan de kids is gedacht. Er is namelijk een aanbod aan games en speelgoed. Dus zoek je een kadootje voor je eigen kinderen of de kinderen van vrienden bijvoorbeeld? Voilà, bekijk de folder of bezoek de website van van den Borre.

Verzorging

Een rubriek die we nog niet hebben benoemd is de persoonlijke verzorging. Ook hiervoor heeft van den Borre passende producten. Denk aan de sub categorie haarverzorging. Van den Borre heeft bijvoorbeeld de beste föhns en krultangen.

Maar ook op het gebied van scheren zit je goed. Of je nu een scheerapparaat of een trimmer zoekt. Alles is er te koop.

Extra korting

Staat er een keer niet iets bij in de folder wat je hebben wilt? Check dan knack.be even. Hierop staan doorlopend kortingscodes. Zo ook voor de producten van van den Borre. Zo heb je nog meer kans op een goede deal.

Kortom, houd de folder en website van van den Borre in de gaten zodat je geen deal mist.