Boek jouw verblijf in Plopsa Hotel met extra korting

Lees over verblijf in het Plopsa hotel met een aantrekkelijke korting van Knack.be. Ondanks de verlaagde prijs heb je alle service, en de korting doet niets af aan de kwaliteit van de themakamers. Lees verder over wat je in het Plopsa hotel zoal aantreft.

De themakamers zijn altijd compleet

In ieder themakamer zijn faciliteiten zoals airconditioning en gratis WiFi aanwezig. Zaken zoals een babybed moet je aanvragen, maar goed sanitair en handdoeken tref je standaard aan. Online is de opsomming te lezen, en dan zul je constateren dat het door en door compleet is. Omdat het uitchecken pas om elf uur in de ochtend is, heb je 's ochtends alle tijd om op tv het vroege journaal te bekijken, het gratis ontbijt te nuttigen, om daarna naar de parking te gaan. Het lastigste is misschien welke themakamer kiezen? De één is nog fraaier dan de ander, en zoals omschreven de kamers zijn compleet.

Theaterkamer, familiekamer of luxe suite?

Je weet nu hoe compleet de kamers zijn, en waar je een korting op kan halen om voordelig in het Plopsa hotel te overnachten. Maar dan moet je kiezen welke themakamer je wilt betrekken, en daarin is extreem veel keuze. Een theaterkamer waarbij je jezelf op het podium begeeft, en een premium theaterkamer is dan net dat beetje ruimer. De special theaterkamer is ruimer in een ander opzicht, deze is toegankelijk voor minder validen. De premium familiekamer is ook hartstikke leuk, het heeft één tweepersoonsbed en twee stapelbedden, en dat maakt het extra interessant bij een lange vakantie i.p.v. zomaar één enkele overnachting. Het Plopsa hotel leent zich ook voor een vakantie, de premium familiekamer enkele dagen betrekken is het overwegen waard. Mocht een theaterkamer of een familiekamer niets voor je zijn, kijk dan eens voor een luxe suite. De thema's zijn allen leuk, de keuze is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur voor een thema. Je hebt keuze uit:

 • K3
 • Maya de Bij
 • Wickie de Viking
 • Bumba
 • Samson en Marie
 • Kabouter Plop
 • Piet Piraat
 • Heidi
 • Nachtwacht
 • Mega Mindy
 • Ketnet Junior
 • F.C. De Kampioenen

Plopsaland, ook voor de allerkleinsten

Met korting overnachten in het Plopsa hotel gaat samen met een bezoek aan Plopsland. Het mooie is dat je online kan checken of je kind groot genoeg is voor een attractie. Bijvoorbeeld Willies Speeltuin, kinderen tot 100 centimeter begeleid, kinderen die groter zijn kunnen daar zelfstandig spelen. Het is ook zo'n attractie voor als het weer tegenzit want het is in het overdekte gedeelte. Een totaal ander voorbeeld is de SuperSplash, dat is spektakel, en niet voor de allerkleinsten. Kinderen tot 96 centimeter kunnen niet in de SuperSplash want met 70 km/uur over het water gaan is te ruig, tot 120 centimeter kunnen begeleid in de attractie, maar in feite is het voor de grote kinderen. Online staat ook de tip om droge kleren mee te nemen, want de SuperSplash vertel je niet na zonder nat pak. Plopsland heeft ongeveer 55 attracties, en daardoor is er altijd iets te vinden wat past bij de interesse van het kind. Het advies is om eerst online de attracties te bekijken. Dit zal makkelijk gaan omdat het Plopsa hotel gratis WiFi heeft.

Mooi gelegen in De Panne

De Panne is sterk gericht op toeristen, en dat maakt het extra interessant om met een leuke korting een themakamer in het Plopsa hotel te betrekken. Bijvoorbeeld De Panne heeft een strandtram, en zoiets tref je niet overal bij de Belgische kust aan. De tram rijdt meerdere keren per uur, maar hoe vaak hangt van het seizoen af. In elk geval hoef je nooit lang te wachten op de strandtram, en je zult genieten van het uitzicht over zee en strand. Online is te zien wat De Panne zoal heeft. Zodra je alles gaat bekijken, dus De Panne en Plopsaland, dan zal je al snel tot de conclusie komen dat meerdere dagen met korting een themakamer betrekken leuk is. Eerder in deze tekst staat al dat welk thema kiezen het lastigste is, en dat zal het ook zijn. Na een dag Plopsaland of De Panne zul je genieten van de themakamer en het goede eten bij het buffet. Veel is standaard en bij de prijs inbegrepen, zelden moet je een faciliteit apart aanvragen. Misschien is het ook een fijne gedachten dat alle gasten in het Plopsa hotel daar zijn voor vakantie, en dat het niet een mix is tussen zakenlieden en toeristen wat bij andere hotels het geval is. Bekijk in ieder geval de website met kortingscodes, en de themakamers in het Plopsa hotel. Vergeet niet Plopsaland en De Panne zelf te bekijken.