Boek een vakantiehuis in Frankrijk dankzij Belvilla

Even heerlijk genieten in Frankrijk? Dat kan met Belvilla. In dit artikel ga ik je meer vertellen over wat Belvilla te bieden heeft. Wat er in Frankrijk te doen is, en waarom je voor Belvilla zou moeten kiezen. Het is een puur informatief artikel om je op weg te helpen naar jouw gewenste vakantie in Frankrijk. Ik hoop dan ook al jouw vragen te kunnen beantwoorden.

Waarom kiezen voor Belvilla

Belvilla heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het verhuren van vakantiehuizen binnen heel Europa. Ze hebben op de review websites meer dan 4 sterren, en zijn ook al beloond met verschillende prijzen. Binnen Europa kun je via Belvilla meer dan 40.000 vakantiehuizen vinden, villa's, bungalows, chalets, en bijvoorbeeld landhuizen. Alleen al in het jaar 2020 hebben ze meer dan 2.8 miljoen mensen een prettige ervaring gegeven. Ook binnen Frankrijk biedt Belvilla vele huizen aan, op dit moment 3600.

De website van Belvilla

De website van Belvilla steekt goed in elkaar. De filters van de website zijn erg uitgebreid, zo kun je bijvoorbeeld filteren op populaire regio's binnen een land. Of er een zwembad aanwezig is, zo ja, is dit zwembad privé of openbaar? Daarnaast kun je filteren op huizen aan zee, en of het huis bijvoorbeeld wel of niet in een vakantiepark staat. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de filters die Belvilla beschikbaar stelt op hun website. Binnen een handomdraai heb je een selectie gevonden van jouw mogelijke vakantiebestemming.

Waarom naar Frankrijk

Frankrijk is één van de grootste landen binnen Europa. Als Nederlander is Frankrijk goed en snel bereikbaar via auto, openbaar vervoer, boot en vliegtuig. Het is een mooi land met veel historie, waar veel te zien en te doen is. In de lente en zomermaanden is het klimaat ook erg aangenaam. Hieronder een overzicht met activiteiten en bezienswaardigheden in Frankrijk, op advies van Belvilla.

De stranden aan de Côte d'Azur
Heerlijk genieten van een gegarandeerde zonvakantie in Frankrijk? Zoek dan een vakantiehuis in het zuiden van Frankrijk. Ga bijvoorbeeld naar Marseille, Nice of Montpellier, en bezoek de stranden van de Côte d'Azur. Geniet van heerlijke Franse gerechten, de wijn, en krijg een mooi bruin kleurtje door de zon. Marseille is goed te bereiken per vliegtuig, de stad beschikt namelijk zelf over een vliegveld.

De Eiffeltoren in Parijs
Ik hoef het je denk ik niet meer uit te leggen, wanneer je naar Parijs gaat moet je wel een bezoekje brengen aan de Eiffeltoren. Belvilla biedt genoeg vakantiehuizen in Parijs of in de regio Parijs. De stad is vanuit Nederland goed bereikbaar per auto, trein en vliegtuig. Je gaat natuurlijk niet alleen voor de Eiffeltoren naar Parijs, de stad heeft veel meer te bieden. Genieten van heerlijke Franse gerechten, wijntjes, en breng een bezoek aan de vele winkels om heerlijk te shoppen. Ben je dol op kunst? Breng dan een bezoek aan het Louvre, maar ook een bezoek aan bijvoorbeeld de Arc de Triomphe, en de Moulin Rouge mogen niet ontbreken.

Normandische invasiestranden
Ben je dol op geschiedenis? Bezoek dan het westen van Frankrijk, en ga naar de Normandische invasiestranden. Deze stranden hebben een donkere geschiedenis, tijdens de 2de wereldoorlog kwamen de Amerikanen aan land op deze stranden om Europa te bevrijden. De bunkers van de Duitsers die hun stonden op te wachten zijn ook vrijwel allemaal nog aanwezig. Het is een paradijs voor mensen met metaaldetectors die op zoek zijn naar overblijfselen van die periode.

Landschappen in Colorado Provençal
Zoek een huis in Provence om de landschappen van Colorado Provençal te bekijken. Miljoenen jaren geleden was dit stukje landschap nog onderdeel van de zee. Toen het verdween bleef er een prachtig oranje landschap over, waar vele soorten oker zijn gevonden. Het is een prachtig gebied om in te wandelen.

De Vogezen
Ben je dol op de natuur? En ben je op zoek naar pure rust? Zoek dan op de website van Belvilla naar een huis in de Vogezen. Je kunt er oneindig lange bosgebieden vinden, ontelbare meertjes, beekjes en rivieren om in te vissen. Maar je kunt er ook genieten van vele historische gebouwen en streekmusea. De Vogezen is de perfecte plek om tot rust te komen, of voor een juist sportieve vakantie.

Korting op een vakantiehuis in Frankrijk van Belvilla

Een vakantie is al duur genoeg, daarom kun je korting krijgen op vakantiehuizen van Belvilla. Zo kun je betaalbaar op vakantie naar Frankrijk. Bekijk de kortingscodes op deze website.