Beter slapen begint met een Emma matras!

Emma matras: dat is kwaliteit!

U heeft misschien wel al eens gehoord van het merk Emma matras. Dit relatief nieuwe, frisse matrassen bedrijf werd eind 2015 opgericht in Duitsland en heeft sindsdien enorm aan populariteit gewonnen. In een mum van tijd veroverde het merk ook Nederland en België en inmiddels is het merk actief in meer dan 15 verschillende landen. In 2017 werd de Emma matras bekroond met de prijs van beste matras in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. In 2018 ontving Emma matras de award voor de snelst groeiende startup in Europa. Bovendien werd de Emma matras in 2019 verkozen tot product van het jaar in Nederland en België. Het hoeft dus geen verdere uitleg dat Emma matras goed op weg is om de komende jaren uit te groeien tot een van de beste en populairste matrassenmerken. Emma matras heeft een matras ontwikkeld die geschikt is voor iedereen, voor elk lichaamstype en onafhankelijk van welk slaaptype u bent. Om dit doel te bereiken worden dan ook enkel materialen van hoge kwaliteit gebruikt. Het voordeel van deze aanpak is dat u veel minder tijd moet besteden aan het zoeken van de juiste soort of maat van matras.

Welke producten verkoopt Emma matras en waar kan ik ze vinden?

Als u van plan bent om een Emma matras aan te schaffen, dan raden wij u aan om deze online te bestellen op hun website. Hoewel er ook enkele fysieke winkels bestaan in Nederland (onder andere in Eindhoven), heeft het online bestellen van een matras enkele voordelen. Wanneer u online bestelt, kan u namelijk genieten van een uiterst goede bezorg- en klantenservice. Zo wordt de matras compact in een doos bezorgd, waardoor u hem makkelijk de trap op kan dragen. Verder kan u ook 100 nachten proefslapen! Dit betekent dat u de matras kosteloos kan retourneren mocht deze u toch niet bevallen. Bovendien zijn er online vaak promoties, waardoor u de matras aan een zeer voordelige prijs kan aanschaffen. In een volgende alinea zetten we alle promoties voor u op een rijtje.

Maar laten we eerst kort even ingaan op welke producten Emma matras nu eigenlijk verkoopt. Uiteraard legt het bedrijf de focus op matrassen: 4 verschillende matrassen werden ontwikkeld, elk met hun eigen specifieke kenmerken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een zeer harde matras voor optimale ondersteuning van uw wervelkolom, dan is de Emma One matras waarschijnlijk iets voor u. Heeft u eerder nood aan een iets zachtere matras, dan zit u goed met de Emma Original matras.

Naast matrassen voor elk lichaamstype, vindt u op de webshop van Emma matras ook bedden en boxspringbedden. Elke matras heeft namelijk een bed nodig! Een houten of metalen frame, u vindt gegarandeerd een bed dat in uw slaapkamer past. Ten slotte kan u op de webshop ook kussens, dekbedden, matrasbeschermers en zelfs een verzwaringsdeken vinden. Kortom: u vindt er alles wat nodig is om uw slaap zo comfortabel mogelijk te maken!

Promoties bij Emma matras

Omdat slapen een basisbehoefte is, is het noodzakelijk dat uw nachtrust lekker rustig en ontspannen kan verlopen. Daarom zet Emma matras vaak in op promoties, zodanig dat een goede nachtrust niet noodzakelijk een fortuin moet kosten. In dit blokje worden alle promoties besproken.

Korting via nieuwsbrief

Als u via mail inschrijft op de nieuwsbrief van Emma matras, kan u genieten van een korting van 5% bij u volgende aankoop. Uiteraard kan u met verschillende e-mailadressen inschrijven, waardoor u meerdere keren de korting kan benutten!

Sales op de website zelf

Kijk zeker eens bij het Sales kopje op de webshop. Hier vindt u altijd wel producten die in de sale staan. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 50%, en het is dus zeker de moeite waard om hier eens tussen te snuisteren!

Deals voor feestdagen

Rondom een feestdag (denk aan Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijn, Carnaval) zijn er vaak kortingen tot wel 50% bij Emma matras. Deze kortingen zijn slechts een beperkte tijd geldig, snel zijn is dus de boodschap!

Studentenkorting

Als je student bent, dan kan je bij Emma matras nog eens extra korting krijgen! Door je simpelweg te registreren, kan je met de speciale studenten kortingscode tot 45% korting krijgen, plus daarbovenop nog eens 10% extra korting. Zo kan je aan een heel voordelige prijs een matras scoren voor op je studentenkamer!

Laat vrienden kennis maken met Emma matras

Goed nieuws! Door vrienden kennis te laten maken met Emma matras kan u extra korting of geld verdienen. Wanneer u een account hebt aangemaakt op de website, ontvangt u een kortingscode van 20 euro. Deze kan u delen met 3 vrienden. Wanneer zij jouw code gebruiken en de matras houden, wordt als beloning 20 euro gestort op uw rekening! Win-win dus!

Kortingscodes via andere websites

U kan ook gebruik maken van kortingscodes die u op andere websites kan vinden. Als bedankje omdat u dit artikel volledig gelezen heeft, krijgt u hier van ons een kortingscode cadeau: https://kortingscodes.knack.be/shop/emma-matras/. Veel shopplezier!