Bestel zelfgemaakte stickers bij Vistaprint

Ben je eigenaar van een onderneming en heb je items nodig voor je onderneming, die jouw bedrijf op een professionele manier naar buiten toe laat treden? Dan ben je bij Vistaprint op de juiste plaats. Bij vistaprint wordt er van alles en nog wat bedrukt. Passende relatiegeschenken zult u zeker bij vistaprint kunnen vinden. Naast relatiegeschenken wordt je ook in de gelegenheid gesteld om folders te kunnen ontwerpen. Businesscards of een poster laten ontwerpen? Bij Vistaprint wordt er precies uitgevoerd wat jij graag wil hebben. Los van de zakelijke klant komen ook de niet zakelijke klant aan hun trekken bij Vistaprint.

Folders

Zoals eerder aangegeven kun je bij Vistaprint folders laten bedrukken. Jouw folder kun je op verschillende manieren laten bedrukken. Ook bestaat er de kans om het in verschillende afmetingem te laten ontwerpen. De verschillende afmetingen zijn in A6, A5, A4 en DL formaat. Het papiersoort en papiergewicht kun je ook aanpassen. De verschillende vouwwijze waaruit je kunt kiezen zijn onder andere 2-luik, 3-luik en zigzag. Jouw ontwerp is hierbij leidend en als je zelf behoefte heb aan begeleiding, hoe je je folder het best kan ontwerpen? Dan kun je ook rekenen op professionele hulp van Vistaprint. Op de website zijn er ook additionele tips te vinden die het ontwerpen van een goede folder nader belichten. Deze kun je goed gebruiken om je eigen ontwerp samen te stellen. Als je ontwerp af is, kun je deze via de website uploaden. In welk bestand je je folder kan uploaden is ook aangegeven.

Relatiegeschenken

Bij Vistaprint kun je ook de perfecte relatiegeschenk laten ontwerpen. Een relatiegeschenk is belangrijk om je zakelijke relaties het gevoel te geven dat het een genoege is om een samenwerking met elkaar te hebben. Een relatiegeschenk geeft meteen weer dat jouw bedrijf de samenwerking apprecieert en graag ziet dat het in de toekomst zo mag blijven. Bij Vistaprint kun je kiezen uit verschillende relatiegeschenken. Denk maar aan pennen met je bedrijfslogog erop. Een agenda waarbij je bedrijfslogo ook op de voorkant bedrukt is, is ook een leuk idee voor een relatiegeschenk. Naast een agenda zijn er nog vele andere ideeën om je relatiegeschenk te laten vervaardigen door Vistaprint. Het enige wat er van je verwacht wordt is het aangeven van wat je precies wil hebben. Vast staat dat je bij Vistaprint ruime kueze hebt om een relatiegeschenk te kunnen ontwerpen. Check de website voor wat inspiratie voor een relatiegeschenk.

Stickers voor je onderneming

Voor je onderneming heb je misschien verschillende items nodig, die je goed kan gebruiken voor de afzet van je producten. Hierbij kun je denken aan stickers die geplakt moeten worden op je items. Het laten bedrukken van deze stickers kun je ook overlaten aan de professionals van Vistaprint. Het ontwerp van deze stickers is het enige dat je in orde moet maken. Nadat je je ontwerp van je sticker af hebt, kun je die sturen naar Vistaprint. Binnen de kortste keren krijg je je stickers aangeleverd. Deze stickers worden voor het gemak op een rol aangeleverd. De afmeting van de stickers mag je ook zelf aangeven. Er zijn namelijk 4 kernmaten waaruit je kunt kiezen. Vanaf een bedrag van €60,65 kun je al een set van 100 stickers krijgen. Heb je dus stickers voor marketing doeleinden of anders? Dan kun je die snel laten ontwerpen door Vistaprint.

Automagneten

Middels marketing kun je je producten bekendheid geven. Marketing kun je op verschillende manieren toepassen. Bij Vistaprint begrijpen ze dat al te goed. Vandaar dat je bij Vistaprint je automagneet kunt ontwerpen. Zo een automagneet kun je aan je auto bevestigen. Deze automagneten vormen een praktische en eenvoudige manier om je merk of producten te promoten. Doordat zo een automagneet op de deur van je auto te zien is, krijg je product meer bekendheid. Het is belangrijk om de juiste gegevens op te nemen op zo een automagneet. Contactgegevens zijn een van de belangrijke informaties die op je automagneet moet komen te staan. Het aanbrengen van zo een automagneet gaat heel eenvoudig aan toe. Op de plek waar je je automagneet gaat aanbtengen, moet je eerst wassen en drogen. Een goede tip is om de onderkant waar de automagneet komt te staan wekelijks schoon te maken. Je panelen van je auto blijven hierdoor ongedeerd.

Stickers ontwerpen bij Vistaprint

Zoals jezelf kunt merken is het bij Vistaprint een wereld aan bedrukte materiaal. Heb je stickers nodig? Dan kun je die binnen de kortste keren laten afwerken door Vistaprint. Aan de hand van hoge standaarden worden de stickers van Vistaprint bedrukt. Bij Vistaprint kun je altijd rekenen op een scherpe prijs. Zo kun je ook verschillende kortingscodes krijgen. Alle vistaprint kortingscodes kun je gebruiken om te kunnen besparen. Heb je dus behoefte aan stickers, maak vandaag nog contact met Vistaprint voor een offerte. Je stickers ontvang je binnen een mum van tijd.