Bestel tickets voor Disneyland Parijs eenvoudig online

Op de hoofdpagina vindt je een overzichtelijke prijskalender. Beschikbare data en in welke prijsklasse deze data vallen zijn overzichtelijk weergegeven. De kalender is makkelijk te gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld klikt op 23 september verschijnt onder de kalender een 'geschatte pakketprijs', van in dit geval: 423,88 euro. Dit is een pakket voor 2 dagen, 2 volwassenen, in 2 parken met een superior kamer (die je kunt veranderen). Let op dat dit de standaard weergave is wanneer je een datum aanklikt: 2 dagen (1 nacht), 2 volwassenen, 2 parken en een superior kamer. Je kunt wanneer je klikt op: ga door met deze selectie, aanpassingen doorvoeren.

Corona

Houdt rekening met het volgende: een pass sanitaire (Corona bewijs) is vereist voor toegang tot Disneyland Parijs. De Disney Hotels, Disney's Davy Crockett Ranch en Disney Village, zijn enkel toegankelijk voor mensen met een Corona bewijs. Een pass sanitaire is niet per se een Corona vaccinatie. Het kan 1 van de volgende drie dingen zijn:
- Een volledige corona vaccinatie;
- Een negatief testresultaat (PCR of antigeen) binnen de laatste 72 uur;
- Een herstelcertificaat.

Een pass sanitaire moet bij de ingang van Disneyland Parijs overhandigt worden. Enkel pass sanitaire met QR-codes worden toegelaten! Het gele boekje is dus niet voldoende! De Corona CheckApp (CoronaCheck) heeft een QR-Code en is dus toegestaan. Voor meer informatie en belangrijke details: https://www.disneylandparis.com/nl-be/. Heb je geen negatieve test en heb je tickets? In Disney Village wordt van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds getest om toegang tot de parken te krijgen. Houdt rekening mee met de strenge Franse Corona maatregelen wanneer je tickets bestelt.

Vervolg bestellen Tickets

Op de prijskalender zie je data met een ster. De ster staat voor een garantie voor de laagste prijs. Bij geen enkel reisbureau of via directe verkoopkanalen van Disneyland Parijs zul je goedkopere prijzen vinden voor deze data. Wanneer we kijken naar 23-24 september heb in het vervolgmenu twee keuzes:
- In één keer 423,88 euro betalen
- Vandaag een aanbetaling van 62,72 euro en de rest in vijf termijnen zonder extra kosten voor 13 september.

Tevens kun je zonder verzekering kosteloos wijzigen of annuleren, tot 7 dagen voor aankomst. Reserveringkosten en toeristenbelasting zijn inbegrepen bij de prijs van de tickets. Ontbijt is niet inbegrepen, maar het volgende is inbegrepen in elke standaard ticket:
Overnachting(en) in een hotelkamer, onbeperkte toegang tot beide Disney Parken, toegang tot alle attracties en shows, Extra Magic Time, Wifi, Parkeerplaats bij hotel en Disney Parken, shuttle bus van en naar de Parken en ontmoetingen met Disney Figuren in de Parken en Hotel.

Flexibele Data is een knop die rond de gekozen data andere data kiest. Soms zijn deze duurder, soms minder duur.

Verblijf

Vervolgens kies je een van de opties en je kamer. Daarna kun je via Extra's een ontbijt, halfpension of volpension toevoegen. Een ontbijt kost 28 euro voor volwassenen en 23 euro voor kinderen. Een halfvol pension met ontbijt + lunch OF ontbijt + diner kost 57/38 euro. Een vol pension met ontbijt + lunch + diner kost 77/52 euro. Vervolgens kun je via het rechtermenu via 'volgende' andere extraatjes toevoegen, zoals: Disney PhotoPass+ en een verjaardagstaart. Je hebt daarna een optie op een annuleringsverzekering te kiezen en vervolgens je tickets af te rekenen. Afrekeningen moet je via je eigen account doen.

Kortingscodes

Alle Disneyland Parijs kortingscodes vindt je onder meer op de website van Knack. De kortingsacties kunnen veel opleveren: gratis to-go lunch, kortingsprijzen (zoals 54,20 euro voor meerdaagse tickets) en korting omdat je geen reserveringskosten hoeft te betalen. De 'pak deze korting' knop wijst je door naar de website van Disneyland Parijs. De kortingscodes zijn dus echt, veilig en gegarandeerd, want ze worden door Disneyland Parijs zelf uitgegeven. Ook via kortingscodes.knack.be kom je terecht op Disneyland Parijs. Verschillende aantrekkelijke kortingscodes zijn:
- New Years Eve party tickets voor €198 / 2 pers
- Koop je ticket voor beide parken en bespaar €24,-
- Nu -35% op verblijven + kids tot 11 jaar gratis
- Claim gelijk jouw 1-daagse Disneyland tickets vanaf slechts €54/p.p.
- en nog veel meer!

Daarnaast zijn er een aantal tips voor het krijgen van korting. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Disneyland. Disneyland Parijs heeft online brochures en ook daar vindt je aantrekkelijke aanbiedingen. Tevens heeft deze website een speciale promotiepagina, onder: aanbiedingen. Een langer verblijf, langer dan 2 dagen, vermindert de kosten. En als laatste heb je de Disneyland Jaarpas.