Heb je stickers nodig? Dan kan het nuttig zijn om wat achtergrond informatie te hebben over stickers. Als eerst moet je weten dat Flyer.be de exclusieve deskundige is op dit gebied. Verder moet je weten dat er verschillende soorten stickers bestaan. Hiermee is er in één keer gezegd dat je niet alle stickers kan gebruiken voor een bepaald doel. Aan de hand van wat jij precies wil hebben, kun je je stickers laten bedrukken bij Flyer.be. Weet jezelf niet precies welke stickers je moet gebruiken, dan kun je gebruik maken van de sticker keuzehulp van Flyer.be. Dit zal je zeker een beeld kunnen geven.

Vinyl sticker

Vinyl stickers worden aan de hand van ethyleenvinylacetaat kunststof vervaardigd. Ethyleenvinylacetaat is een hoogwaardig kwaliteitsstof. Er bestaan verschillende soorten vinyl stickers en hebben in de meeste gevallen een levensduur tussen de 3 en 5 jaar. Vinylstickers kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Heb je raamstickers, vloerstickers of stickers voor om reclame te maken? Dan kun je het best gebruik maken van vinyl stickers. Bij Flyer.be worden vinyl stickers zonder breeklijn op de achterkant gesneden.

Transparante stickers

Transparante stickers laten bedrukken is ook mogelijk bij Flyer.be. Transparante stickers worden doorgaans gebruikt als een etiket, maar kunnen ook voor andere doeleinden gebruikt worden. In sommige gevallen worden transparante stickers ook gebruikt om de achtergrond van een oppervlak zichtbaar te houden. Op je ramen laten plakken kan ook een goede optie zijn. De transparante stickers van Flyer.be zijn weersbestendig en je kunt ze laten bedrukken in verschillende vormen en formaten. Bij Flyer.be worden transparant stickers zónder wit bedrukt. Het effect dat hiermee gepaard gaat is dat de kleuren licht transparant worden.

Raamstickers

Wil je je bezoekers al vanaf het begin begroeten met de logo van je bedrijf? Dan zijn raamstickers ideaal. Raamstickers zullen ook door voorbijgangers gezien kunnen worden, waardoor de interesse in je bedrijf ook aangewakkerd wordt. Met de raamstickers van Flyer.be kun je van buiten naar binnen niet zien, maar omgekeerd is dat wel het geval. Dus wil je liever niet dat er van buitenaf gezien wordt, maar wil je wel zien wie naar binnen komt of kijkt? Dan is een raamsticker een ideale optie. Met de raamstickers van Flyer.be heb je een kleefgarantie van 2 tot 3 jaar. Deze raamstickers zijn eenvoudig te verwijderen en kunnen vanaf een formaat van 4x4cm tot iets van 3 m² worden besteld.

Autostickers

Autostickers aanbrengen op je auto als een rijdende reclamebord? Ook dat maakt Flyer.be voor je in orde. Door de autostickers van Flyer.be zal je auto niet onopgemerkt blijven. Niet alleen je auto zal onopgemerkt blijven, maar ook je bedrijf zal zich in de schijnwerpers werpen. Autostickers die door Flyer.be worden bedrukt hebben allemaal een scheurvast en waterbestendig karakter. Om lang van je autostickers te kunnen genieten is het raadzaam om gebruik te maken van een vlakke ondergrond. Ben je naarstig op zoek naar autostickers? Laat dit dan over aan de deskundige medewerkers van Flyer.be. Je eigen ontwerp laten bedrukken is zeker mogelijk.

Stickers op rol

Ben je aan toe om je producten te laten labelen? Dan kun je dit het best doen met de stickers op een rol. Stickers op rol kun je in verschillende vormen bestellen bij Flyer.be. Zo kun je ze vinden in ronde en rechthoekige vorm. De formaten die gelden voor stickers op rol zijn vanaf 3 cm tot een afmeting van 10 cm. De stickers op rol van Flyer.be hebben een standaard lengte van 50 cm en worden gewikkeld om een koker, die afmeting heeft van 7.6 cm. Stuur vandaag nog je ontwerp en laat uw stickers op rol bedrukken.

Meer voordeel bij Flyer.be

Bij Flyer.be is het een en al voordeel. Bij deze online shop wordt je overrompeld met scherpe acties en voordelige prijzen. Om de klanten tegemoet te komen worden de prijzen relatief laag gehouden. Deze lage prijzen in combinatie met de voordelige acties, zorgen ervoor dat klanten in maximale zin kunnen besparen. Het is goed om steeds op de hoogte te zijn van de verschillende actieperiodes. Op deze pagina wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de verschillende aanbiedingen van Flyer.be. Zorg ervoor dat je geen enkele melding mis, zodat jij ook kan profiteren van de vele voordelen die Flyer.be te bieden heeft.

Bestel vandaag nog je stickers

Zoals jezelf kunt zien is het bij Flyer.be een zeer uitgebreid geheel. Er zijn verschillende sticker soorten waaruit je kunt kiezen van verschillende formaten en verschillende doeleinden. Het enige wat je moet doen is je ontwerp van je sticker in orde maken en die laten bedrukken door Flyer.be. Tijdens het drukproces wordt de kwaliteit van de stickers altijd gewaarborgd. Het eindresultaat is een meesterstuk. Via de website van Flyer.be is het makkelijk om je bestelling te plaatsen. Indien je bestelling af is, kun je het kosteloos laten bezorgen door Flyer.be