Beleef een magische kerst in het Plopsa Hotel

Hou je deze kerst klaar voor een onvergetelijke Plopsa belevenis samen met je gezin en overnacht in het enige echte Plopsa Hotel, het mooiste hotel van België. Zin om te boeken? Check dan zeker eens alle Plopsa Hotel kortingscodes.

Winterse magie en kriebels in de buik

Wil je net dat tikkeltje meer beleven tijdens kerstvakantie? In Plopsaland De Panne geniet je van Winter Magic. Het prachtige pretpark wordt speciaal voor de eindejaarsperiode omgetoverd tot een wondermooi winterlandschap. Je wandelt er tussen oogverblindende versierde kerstbomen, blinkende kerstballen en twinkelende lichtjes. Naar jaarlijkse gewoonte maken de Dansende Fonteinen op het Dorpsplein plaats voor een grote ijspiste waar jong en oud de schaatsen kan aanbinden. Maya, Kabouter Plop en onze andere Plopsa-vrienden hebben voor de gelegenheid hun kerstoutfit aangetrokken en trekken het park rond in de feeërieke Winterparade. Tussendoor beleef je kriebeltjes in de buik in de vele attracties die ook bij normale winterse weersomstandigheden gewoon geopend zijn. Ja! Ook de Dino Splash. Even opwarmen kan bij één van de knisperende kampvuren, genietend van een kop warme chocolademelk.

Lichtshow Luminaria

Wanneer de duisternis valt, pakt Plopsaland De Panne in de kerstvakantie uit met het lichtspektakel Luminaria. Geniet van een prachtige, kleurrijke videoprojectieshow op de gevel van Mayaland met muziek, licht en veel speciale effecten.

Zalig overnachten bij Plop en zijn vrienden

Geniet je graag extra lang van je Plopsa-avontuur? Boek dan een verblijf in het viersterren superior Plopsa Hotel. Maak je keuze uit één van de 117 kamers en suites en breng de nacht door in de wondere wereld van Bumba, Kabouter Plop, Piet Piraat of één van je andere Studio 100-helden.

Het Plopsa Hotel in De Panne opende voor het eerst de deuren in april 2021. Je kunt er kiezen voor een standaard kamer, een premium kamer of één van de meer luxueuzere suites. Elk type is prachtig ingericht en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Beleef meer in een themakamer in het Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel telt zo'n 24 betoverende themakamers. Elke kamer valt onder het premiumtype of de luxe suite en is volledig ingericht in het thema van één van de Studio 100-favorieten.

Uit welke thema's kan je kiezen?

 • Ben je een gigantische fan van K3? Marthe, Hanne en Julia ontvangen jou met open armen in hun fancy themakamer. Wanneer je 's ochtends ontwaakt, geniet je van een prachtig uitzicht over Plopsaland De Panne.
 • Maakt Maya je blij? In de themakamer van Maya De Bij zijn ook vriendjes Flip en Willy van de partij. Het verbluffende zicht op Plopsaland De Panne maken je verblijf helemaal af.
 • Gaat je keuze meer uit naar grootse avonturen? In de themakamer van Wickie De Viking waan je jezelf een stoere vinking.
 • In de Bumba themakamer ben jij de ster in het circus. Steel de show met Bumba en Bumbalu.
 • Een themakamer rond Samson & Marie mag natuurlijk niet ontbreken. Geniet van het gezelschap van Koning Samson en zijn lief baasje Marie.
 • Wegdromen in het kabouterbos doe je in de Kabouter Plop themakamer. Je kan er bovendien genieten van Plopmelk met een lekkere Plopkoek.
 • Schip Ahoy piraatjes! Piet Piraat en zijn kameraden heten je welkom in de Piet Piraat themakamer. Overnachten in deze kamer voelt alsof je echte piratenavonturen beleeft in je eigen kajuit in De Scheve Schuit.
 • Ervaar de gezelligheid van een houten chalet in de Alpen samen met Heidi en Peter in de Heidi themakamer. Vanuit het raam heb je zicht op Plopsaland De Panne.
 • Vertoef je graag in het gezelschap van Wilko, Vlad en Keelin? In de Nachtwacht themakamer houdt Nachtwacht de wacht. Ad Inferos!
 • Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee dat is het niet. Het is Mega Mindy die je in de themakamer ziet. Met deze superheldin in de buurt, geniet je van een megacool verblijf.
 • Speciaal voor de Ketnet-fans is er de Ketnet Junior themakamer met eveneens een schitterend uitzicht op Plopsaland De Panne.
 • Ben jij een échte Kampioen? Overnacht dan eens met je vrienden van FC. De Kampioenen in de themakamer. Mijn gedacht!

Wil je graag extra veel luxe? Dan kan je ook kiezen voor één van de thema Luxe Suites.

Toegang inclusief

Boek je een verblijf in het Plopsa Hotel dan geniet je van inclusieve ongelimiteerde toegang tot Plopsaland De Panne (en Mayaland Indoor) en Plopsaqua De Panne. Je wordt er tijdens je verblijf super in de watten gelegd met betoverende animatie en decoratie, een delicieus ontbijt- en avondbuffet in Restaurant Le Grand Buffet, gratis parking en nog veel meer!