Beleef de dag van je leven in het magische Disneyland Parijs!

Disneyland Parijs is voor veel kinderen (maar ook volwassenen) een magische plek. Je kan er je favoriete Disneyfiguren ontmoeten, met hen om de foto of ze gewoon een dikke knuffel geven. Je voelt je gelijk op je gemak als je Disneyland Parijs binnenloopt. Alle medewerkers zijn zo onwijs vriendelijk, en alles is ook zo mooi ingericht. Je weet niet wat je ziet. Het voelt alsof je een Disneyfilm instapt en jij onderdeel bent van deze film. Je speelt de hoofdrol en je zal ongelooflijk veel gave avonturen beleven in dit fantastische park. Je zal je er nooit vervelen, er is altijd wel iets te doen of te zien! Als het weer tijd is om naar huis te gaan, zal je erg teleurgesteld zijn. Je wil namelijk nog helemaal geen afscheid nemen van deze magische plek! Helaas zit je tijd in het prachtige park er alweer op, en zul je een ander bezoekje moeten plannen verder in het jaar. Want terugkomen zal je, dat is iets wat vaststaat. Deze fijne plek staat voor altijd in je geheugen gegrift en je zal er alles aan doen om nog eens terug te keren naar dit geweldige pretpark!

Disneyland Parijs: het leukste uitje van Europa!

Waarom is Disneyland Parijs zo'n gewild uitje onder kinderen en volwassenen? Dat is simpel: je voelt je even weer een kind. Je leeft onbezorgd en huppelt vrolijk door het park rond. Je kijkt je ogen uit. Alles is met erg veel zorgvuldigheid vormgegeven, je zal Disneyland Parijs op geen enkele 'fout' kunnen betrappen. Daarnaast zijn de Disneyfiguren die in het park rondlopen ontzettend gaaf. Zo komt jouw fantasie pas echt tot leven. Als je Donald Duck een dikke knuffel kan geven, dan voel je je pas echt op gemak. Jouw sprookje is begonnen en Disneyland Parijs zet alles op alles om dit magische gevoel in stand te houden. Je ontspant volledig in dit betoverende park en zal perplex staan van alle verwonderende attracties, restaurants en andere bezienswaardigheden.

De veelzijdige attracties van Disneyland Parijs

De attracties van Disneyland Parijs vormen het hoogtepunt van je bezoek. Elke attractie is weer een hele belevenis op zich, en zal je meenemen in de magische sferen van Disney. Er is voor ieder wat wils. Als jij de voorkeur geeft aan spannende en snelle attracties en een echte snelheidsduivel bent, dan ben je in Disneyland Parijs aan het goede adres. Maar ook voor de wat jongere kinderen zijn er genoeg attracties om plezier in te maken. Dit is ook geschikt voor volwassenen die liever in wat rustigere attracties plaatsnemen. Je hoeft in ieder geval niet wakker te liggen of Disneyland Parijs een gezinsvriendelijk park is, want dat antwoord is volmondig ja! Maar, welke attracties zijn er precies? Hieronder zal een aantal attracties kort worden uitgelicht om je een indicatie te geven wat je allemaal in Disneyland Parijs kan doen.

It's a small world

Deze gezellige bootjestocht is leuk voor het hele gezin. Je vaart met een bootje langs verschillende poppen en landschappen. Elk deel van de attractie is ingericht naar een specifieke cultuur, dus je hebt een Nederlands deel, maar ook een Duits of Frans deel. Erg leuk als je dol bent op reizen, zodat je meer kennis kan verwerven over de andere culturen. Daarnaast is het een hele vrolijke attractie met leuke muziek!

Big Thunder Mountain

Een spannende achtbaan waar je je longen uit je lijf gilt van blijdschap. Deze familieachtbaan is geschikt voor het hele gezin. Een hele belevenis!

Mad Hatter's Tea Cups

Deze ronddraaiende theekopjes zijn heel gezellig. Als jouw kindje graag van snelheid houdt, dan zijn deze theekopjes echt iets voor hem of haar. Ze gaan namelijk best hard, maar het is wel allemaal veilig. Echt een attractie in Disneystijl!

Met korting naar Disneyland Parijs: een droom die werkelijkheid wordt!

Disneyland Parijs is helaas een prijzig park. Als je op de kleintjes moet letten, is het haast onmogelijk om naar het park te komen, omdat de prijzen zo hoog liggen. Voor een ticket betaal je gemiddeld zo'n 55 euro, en dan moet je ook nog betalen voor je verblijf, het eten en drinken dat je nodig hebt, en voor een parkeerplek voor je auto. Het is dus zeker geen goedkoop uitje, maar wel ontzettend gaaf om mee te maken. Dankzij Knack België kan je nu met korting naar Disneyland Parijs. Ideaal als je niet al te veel geld wil spenderen!

De Belgische organisatie Knack

De organisatie Knack heeft voor diverse websites en webshops kortingscode opgenomen in hun websitebestand. Alle kortingscodes staan netjes geordend en je vindt met een klik op de knop de kortingscode die relevant voor jou is. Heel handig en duidelijk allemaal. Een kind kan de was doen!

En, heb jij ook zo'n zin om je koffers te pakken en regelrecht in de auto te springen en naar Disneyland Parijs te rijden? Het is ook zo betoverende ervaring. Als je een voet over de drempel zet, waan je je gelijk in een andere wereld. Iedereen is er blij en vrolijk, negativiteit lijkt niet te bestaan. De magnifieke parade steelt je hart en de prachtige vuurwerkshow zal je mond doen openvallen. Een leuker uitje dan Disneyland Parijs, nee dat bestaat niet. Helaas is het een erg duur tripje. Gelukkig kan je nu met korting naar Disney, zodat iedereen kan genieten van het schitterende park!