Bekijk alle promoties in de folder van Auto5

Auto5 is een groot bedrijf wat zorgt voor een goed onderhoud aan auto's en ook zorgt voor een goede uitrusting voor je auto. In België zijn wel 53 autocentra dus er zit er altijd wel een bij je in de buurt. Ze bieden van allerlei auto onderdelen, reinigingsproducten en onderdelen voor onderhoud aan. Voor van allerlei onderhoud aan je auto kan je terecht bij Auto5, denk hierbij bijvoorbeeld aan: algemeen onderhoud, bandenwissel, bandenmontage en -balancering of airco-onderhoud. Naast dat Auto5 onderhoud en onderdelen voor de auto aanbied, bieden ze ook verschillende producten aan voor de fiets.

Folder van Auto5

Auto5 heeft regelmatig goede promo's en aanbiedingen. Er staan altijd wel goede aanbiedingen in hun folder. Momenteel zijn er verschillende elektrische fietsen in de aanbieding, met kortingen tot wel 20%. Ook wordt er bij een elektrische fiets een gratis diefstal verzekering aangeboden. Bij de elektrische fiets zit boven op de korting van 20% ook nog garantie en onderhoud inbegrepen. Erg prettig om gelijk goed te zitten met je nieuwe elektrische fiets. Wil je liever niet fietsen, maar toch een elektrische voertuig, momenteel is er ook een goede aanbieding van een elektrische step. Voor de fiets zijn er nu ook verschillende toebehoren in de aanbieding, zoals bijvoorbeeld een helm. Wel zo prettig als je veilig op weg wilt. Wil je eerst je elektrische fiets of step uitproberen? Auto5 biedt verschillende testdagen aan, zodat je altijd de goede aankoop voor jou doet.

Promoties en aanbiedingen voor de auto

Momenteel zijn er 4 seizoenen banden in de aanbieding bij Auto5. Een 4 seizoenen band is erg handig omdat tegenwoordig de seizoenen nogal door elkaar heen kunnen lopen, en je niet meer hoeft te denken wanneer je, je band het beste kan wisselen. Mocht je geïnteresseerd zijn in de 4 seizoenen banden, dan kan je bij Auto5 ook een extra dienst nemen voor als je pech onderweg hebt met je banden.

Aanbiedingen op auto onderhoud

In de folder wordt ook een korting gegeven op de diagnose van de wegligging en de uitlijning van je voorwielen. Je kunt bij Auto5 ook mijn onderhoud afsluiten. Voor een vast bedrag nemen ze dan het onderhoud van jouw auto over. De garantie op je auto blijft hierbij altijd behouden, je krijgt vooraf een duidelijke offerte en de factuur is veelal 25% goedkoper. Ook op onderhoud van je remmen worden kortingen aangeboden. Op het vervangen van je remvloeistof wordt momenteel ook een korting aangeboden. Evenals het het bijvullen van je adblue inclusief de werkuren.

Zelf onderhoud

Mocht je zelf het onderhoud van je auto uit willen voeren, dan ben je bij Auto5 ook aan het juiste adres voor de benodigdheden. In hun folder worden kortingen gegeven op diverse benodigdheden voor het onderhoud zoals ruitenwissers, motorolie, remvloeistof en adblue. Om je auto er ook mooi uit te laten zien vanaf de buitenkant is momenteel een aanbieding op alle reinigingsproducten waar er 2+1 gratis is.

Terug naar school veilig met Auto5

Omdat de scholen weer starten, heeft Auto 5 promo's op verschillende producten om weer terug naar school te gaan. Er is een korting van 20% op een selectie van autostoelen. Maar er zijn ook aanbiedingen voor veiligheidsvestjes voor kinderen, beschermers voor het kinderzitje, een gordelbeschermer en een kinderobservatie spiegel.

Uitrusting voor in de auto

Ook op de uitrusting voor in de auto zijn verschillende aanbiedingen momenteel bij Auto5. Er zijn verschillende autoradio's in de aanbieding. Er is een navigatiesysteem in de aanbieding. En voor je extra veiligheid is er ook een dashcam in de aanbieding. Op deze manier kan je altijd in de gaten houden wat er met je auto gebeurd, ten tijde van een eventueel ongeval. Verder wordt er nog een korting gegeven op parkeer assisteer systeem met camera en achteruitrijsensoren.

Altijd op de hoogte van kortingen bij Auto5

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste promo's en kortingen van Auto5? Kijk dan eens op https://kortingscodes.knack.be/shop/auto5/ voor de actuele kortingen. Je kan ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Auto5, om altijd op de hoogte te zijn. Je kan Auto5 ook volgen op hun verschillende social media kanalen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe aanbiedingen.