Bekijk alle huidige promo acties bij Lidl

Lidl is een grote supermarkt die regelmatig leuke promo's en acties heeft. Lidl heeft zowel fysieke winkels waar voornamelijk food producten verkocht worden, als een online winkel waar alleen non food artikelen verkocht worden. De verschillende promo acties die bij Lidl geldig zijn starten vaak op verschillende dagen van de week. Wanneer je de folder van Lidl leest, staat hierbij altijd duidelijk aangegeven welke promo op welke dag start. Je kan dit het beste vooraf goed bekijken, zodat je niet voor verassingen komt te staan en te vroeg of te laat bent voor de promo acties.

Waar vind ik alle promo acties van Lidl?

Lidl heeft verschillende manieren op zijn klanten op de hoogte te brengen van de meest recente promo's. Als eerste is er de fysieke folder, die wekelijks huis aan huis bezorgd wordt in regio's waar zich een Lidl supermarkt bevind. Verder heeft Lidl ook een website met online shop waar alle folder terug te vinden zijn. Op de Lidl shop pagina zijn speciale pagina's met aanbiedingen en sale artikelen te vinden. Lidl heeft tegenwoordig ook een Lidl plus app. Deze app biedt meerdere voordelen, zo kun je er je Lidl plus pas mee scannen en sparen voor leuke kortingen. Maar je kan ook online in de app de meest recente acties en folders raadplegen. Wanneer je de Lidl plus pas hebt krijg je regelmatig leuke kortingscoupons, die alleen via de app zijn te activeren. Wil je de korting ontvangen die je via de coupons krijgt, dan moet je deze activeren en de app laten scannen bij de kassa. Wanneer je een overzicht zoekt van alle actuele geldende promo's van Lidl kan je via deze link een goed overzicht hier van vinden.

Actuele promo's van Lidl

Momenteel zijn er veel verschillende food promo's vanaf maandag in de Lidl winkels. Momenteel zijn onder andere de volgende producten in de promo: verschillende soorten brood en broodjes, jam, verschillende soorten vlees maar ook vega producten, chips en noten, wijn en bier, verschillende sint producten, snoep, chocolade en kauwgum maar ook vruchtensap, koffie en handzeep. Vanaf woensdag zijn er extra producten in de promo, dit zijn non food artikelen waaronder verschillende soorten planten en vogelvoer. Vanaf donderdag zijn er nog meer promo's waaronder verschillende soorten groenten en fruit, vers sap, plantaardige yoghurt, verse tapas, koekjesmix, stoofvlees, zalmfilets en soepballetjes. Vanaf zaterdag zijn er nog 2 extra plant promo's.

Actuele promo's van de Lidl webshop

In de Lidl webshop zijn momenteel ook verschillende promo's te vinden. Vanaf 24-11 zijn er verschillende keuken, klussen en speelgoed producten in de promo. Dan zijn er natuurlijk ook nog veel black friday aanbiedingen momenteel. Vanaf 27-11 heeft Lidl verschillende badkamer en huishoud producten in de promo. Vanaf 1 december zijn er verschillende producten in de promo in de categorieën keuken, klussen en auto. En vanaf 4-12 zijn er producten in de promo in de categorieën mode en speelgoed.

Voordelen van de Lidl plus app

Naast dat de Lidl plus app je beter op de hoogte houd van de verschillende promo's, werkt de app ook met kortingscoupons. Wanneer je in de winkel gebruik wilt maken van een promo kun je verschillende coupons activeren en deze dan laten scannen bij de kassa. Daarnaast heeft de Lidl app elke maand een boodschappen spaar meter. Je totaal aan boodschappen deze maand wordt hier bij gehouden en bij bepaalde totaal bedragen krijg je korting of gratis producten. Bij een besteding van €60 krijg je €1 korting, bij een besteding van €120 euro krijg je een gratis product, bij een besteding van €180 krijg je een groter gratis product en bij een besteding van €300 die maand krijg je 5% korting op je volgende aankoop bij Lidl. Daarnaast heeft Lidl ook regelmatig acties, dat wanneer je app gescand is je daarna nog aan een rad mag draaien om extra kortingscoupons te kunnen winnen.

Voordelen van de Lidl online shop

Je kent het vast wel je wilt naar de winkel gaan voor een promo en het product is al uitverkocht. Wanneer je dit zelfde product bij de Lidl online shop besteld is de voorraad meestal vele malen groter en heb je minder kans om mis te grijpen. Lidl verstuurt de non food producten van zijn webshop veelal binnen 3 dagen en mocht je niet tevreden zijn kun je binnen 90 dagen volledig gratis retourneren. Lidl heeft ook een goed te bereiken klantenservice voor al je vragen.