Bierviltjes zijn er al heel lang en zijn dus al heel oud. De allereerste bierviltjes waren van porselein en van aardewerk. Deze bierviltjes (onderzetters) werden vooral gebruikt in de betere hotels en restaurants en ook in het huishouden deden de onderzetters hun intrede. Geen wonder dat ook cafés en andere uitgaansgelegenheden opzoek gingen naar onbreekbare onderzetters. Zo ontstond er in 1892 een bierviltje van houtpulp en werd het bierviltje in 1903 geperfectioneerd. Vanaf 1903 werd sparrenhout gebruikt voor het productieproces van de bierviltjes. Pas in 1960 kwamen de eerste bierviltjes op de markt die in het productieproces het crème achtige karton gebruikte en in het productieproces kreeg het bierviltje ook nog een omhulsel van pure witte cellulose. Door de cellulose wordt het bierschuim in het karton vastgehouden en vanaf die tijd nam ook de bedrukbaarheid van een bierviltje toe. Ook Flyer.be weet op de markt van het bedrukte bierviltje handig op de behoefte van de ondernemer in te spelen.

Koop je bierviltjes veilig, eenvoudig en snel bij Flyer.be

Horecaondernemers kopen hun bierviltjes het liefst bij een vertrouwd adres. Een adres waar de bierviltjes gemakkelijk te bestellen zijn. De levertijden kort zijn en de kwaliteit goed is. Daarnaast zoeken veel horecaondernemers een simpele mogelijkheid om de aandacht op hun onderneming te vestigen. Een bierviltje is daarvoor in de ogen van de horecaondernemers uitermate goed geschikt. Horecaondernemers die interesse hebben in de bierviltjes van Flyer.be, willen natuurlijk wel zien hoe de bierviltjes er precies uitzien en welke kwaliteit de bierviltjes hebben. Ook willen de horecaondernemers door Flyer.be graag geïnformeerd worden over de verschillende mogelijkheden die er door Flyer.be geleverd kunnen worden. Daarom staat er zoveel mogelijk informatie op de website en ook wordt er de nodige uitleggegeven. Er bestaat geen misverstand over het feit dat bierviltjes of bierkaartjes een zeer origineel reclamemiddel voor bedrijven en horecazaken zijn. Vooral omdat in het gebruik, zowel voor- als achterkant geschikt zijn om bezoekers van de horecaonderneming eens extra te verrassen met een originele en unieke boodschap.

De reclame-uiting op een bierviltje

We kennen allemaal het traditionele bierviltje met een diameter van 107 millimeter. De meeste reclame op een bierviltje is van het biermerk dat verkocht wordt. Bij het drinken zetten we het glas op de reclame. Daardoor kan het bierviltje het vocht opvangen van het glas en wordt de tafel beschermd tegen het vocht dat door het morsen bij het drinken, de condensatie of door het water bij het schoonspoelen van het glas, langs het glas loopt. Het bierviltje is een onderzetter, gemaakt van viltkarton, voor het neerzetten van het bierglas bij het drinken van een biertje in een horecagelegenheid. Het bierviltje heeft daardoor dus veel mogelijkheden voor het verspreiden van ieder gewenste reclame-uiting.

De bierviltjes van Flyer.be

Naast de mogelijkheid van bedrukking van de bierviltjes, is er bij Flyer.be een keuze uit vele mogelijkheden. Zo zijn er ronde bierviltjes en bierkaartjes in allerlei vormen en maten. Welke er ook gekozen wordt, het is een origineel en uitstekend reclamemiddel voor de vele bedrijven en horecazaken. Het grote voordeel van een reclame-uiting op een bierviltje is de mogelijkheid om beide zijden te gebruiken. Op deze manier benut de ondernemer de mogelijkheid om de gebruikers te verrassen met een unieke en zeer opvallende boodschap. Daarnaast zijn de bierviltjes beschrijfbaar en zijn er bierviltjes met afgeronde hoeken, zijn de bierviltjes rond of vierkant.

Flyer.be biedt de bierviltjes aan met extra voordeel en korting

Op de website van Flyer.be is een zeer uitgebreid aanbod van uiteenlopende modellen en formaten van de bierviltjes te vinden. De bierviltjes worden door Flyer.be met extra korting aangeboden en soms wordt de ondernemer door Flyer.be verrast met extra leuke aanbiedingen en mogelijkheden. Om er zeker van te zijn, dat een onderneming de speciale aanbiedingen van Flyer.be niet zal kunnen missen, is het raadzaam om het overzicht van de Knack kortingscodes eens te raadplegen via deze link: https://kortingscodes.knack.be/shop/flyer-be/. Het voordeel hiervan is dat de website bezoeker meteen een heel handig overzicht te zien krijgt van alle beschikbare en verschillende soorten en maten bierviltjes en daarnaast van de lopende acties en speciale aanbiedingen.

Handige zoekfuncties helpen de bezoeker van de website van Flyer.be

Een bezoeker van de website Flyer.be zal al vrij snel ervaren dat het aanbod aan bierviltjes op Flyer.be verrassend groot is. Door gebruik te maken van het zoekmenu en de handige filters ervaart en ontdekt de bezoeker al vrij snel het bierviltje dat het beste bij zijn onderneming past. Na het maken van een keuze is een bestelling snel geregeld en binnen de aangegeven termijn, zal de geplaatste order op de website door Flyer.be worden verwerkt en bij de besteller worden afgeleverd.

Een goed team staat klaar om een geplaatste bestelling van bedrukte bierviltjes van hoge topkwaliteit, in no time en met een stapje meer en binnen de afgesproken tijd, met veel plezier uit te voeren.