Albelli helpt jou in 3 stappen naar het perfecte cadeau

Iedereen kent het wel, er is weer eens iemand jarig en daar hoort een cadeautje bij. Je wil graat iets leuks cadeau doen, maar niet aankomen met een onpersoonlijk standaard pakket wat je snel bij een willekeurige winkel koopt. Hoe leuk is het om iets persoonlijks te maken en te geven? Een zelfgemaakte fotokalender van Albelli is de oplossing. Voor elke gelegenheid maak je in drie stappen een persoonlijk cadeau.

Albelli maakt de wereld mooi

De dagen van foto’s maken met een analoge camera, deze laten afdrukken en inplakken liggen ver achter ons. Toch hebben we nog steeds de behoefte alles in ons leven vast te leggen op beeld, nu doen we dat alleen voornamelijk met onze smartphone. Bij Albelli kun je al die foto’s verwerken in bijvoorbeeld een fotokalender.

Albelli is ooit begonnen met het maken van fotoboeken, maar ze hebben de afgelopen jaren niet stilgezeten. Er is een app beschikbaar waar je zelf aan de slag kan met verschillende fotoprojecten en het assortiment is een stuk uitgebreid. Je kan bij Albelli terecht voor;
 • Fotoboeken
 • Foto’s afdrukken
 • Wanddecoratie
 • Mok bedrukken
 • Kalenders
 • Kaarten
 • Cadeaubonnen

Alle kalender voordelen

Een zelf ontworpen fotokalender van Albelli is leuk om voor jezelf te maken, maar kan ook een onwijs leuk cadeau zijn om weg te geven. Er zijn twee soorten kalenders waar je uit kan kiezen, een jaarkalender of verjaardagskalender. Daarnaast hebben de kalenders nog een aantal voordelen die het aantrekkelijk maken om voor te kiezen namelijk;

 • De kalender wordt gedrukt op hoogwaardig papier en onder de beste kwaliteit gedrukt.
 • Bestel je meerdere kalenders dan krijg je van Albelli meer korting.
 • Alle fotoproducten zijn snel, makkelijk en intuïtief te maken op de site of in de app.

Stap 1: kies een ontwerp

Wanneer je gaat beginnen met het maken van een jaar- of verjaardagskalender moet je allereerst een ontwerp kiezen. Je kan gaan voor een vierkant model van 20x20 centimeter, een A4 model, een dubbele A4 of A3. Heb je een keuze gemaakt, dan kun je vervolgens aangeven wat de begindatum moet worden. De volgende stap is het selecteren van de foto’s die jij graag terug wil zien. De geselecteerde foto’s kun je gemakkelijk uploaden in het bewerkingsprogramma.

Stap 2: personaliseer jouw ontwerp

Je hebt en ontwerp gekozen en de foto’s geüpload die je wil gaan gebruiken. De volgende stap is het personaliseren, hier kun je jouw fantasie de vrije loop laten. Je kan kiezen voor een leeg sjabloon of gebruik maken van een van de beschikbare thema’s. Albelli biedt verschillende mogelijkheden om jouw kalender nog verder te personaliseren zoals;

 • Zelf gekozen indelingen van jouw pagina’s zoals een grote foto of een collage.
 • Achtergronden zoals pasteltinten of vintage bloemen.
 • Fonts zoals schuingedrukte of handgeschreven letters.
 • Verschillende stijlen om de maanden aan te geven zoals minimalistisch of groot.
 • Cliparts zoals verschillende kleuren kaders en stickers.

Stap 3: Bestel jouw gepersonaliseerde ontwerp

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van jouw fotokalender kun je door naar de laatste stap, namelijk het bestellen. Hiervoor hoef je alleen nog maar een keuze te maken voor de, altijd hoogwaardige, papierafwerking. Je kan gaan voor standaard, maar ook kiezen voor een extra matte of hoogglans afwerking. Jouw zelf ontworpen fotokalender is klaar om besteld te worden.

Korting, korting en nog eens korting

Heb jij geen tijd meer te verliezen, maar wil je ook niet teveel betalen? Knack geeft op deze pagina een overzicht van alle beschikbare kortingscodes die je kunt gebruiken voor jouw bestelling. Albelli heeft maandelijks acties en aanbiedingen zoals de kalenderkorting in december. Schrijf jij je in voor de nieuwsbrief, dan krijg je ook nog eens vijf euro korting en toegang tot exclusieve aanbiedingen. Alle kortingen worden gegeven als kortingscode. De code kun je voor het afrekenen, onderaan in jouw winkelmandje invoeren.

Je hebt nu kennis gemaakt met Albelli en bent op de hoogte van alle gepersonaliseerde fotoproducten die je kunt maken en bestellen. In drie makkelijke stappen kan jij een zelf ontworpen fotokalender bestellen en cadeau geven aan jezelf of een ander. Albelli brengt al jouw momenten tot leven met gepersonaliseerde fotoproducten en daar komt bij dat je met exclusieve aanbiedingen en kortingscodes nooit te veel betaald. Wacht niet langer en start jouw eerste project op de site of in de Albelli app.