4 ideeën voor een leuk weekendje weg met Bongo

Wanneer jij een leuke cadeau zoekt voor een ander, kun je bij Bongo uit bijna oneindig veel verschillende opties kiezen. Hoewel dit natuurlijk een luxe keuze is, kan dit soms ook verlammend werken. Daarom is het een goed idee om jezelf te limiteren met welke categorie cadeaus waaruit jij kunt kiezen. Zo heb je een beter overzicht van alle leuke deals die je op Bongo kunt vinden. We bespreken daarom in dit artikel vier ideeën voor een leuk weekendje weg met Bongo. Deze kun je via Knack.be allemaal vinden. Tussen al deze opties zul jij gegarandeerd iets zien wat jouw aandacht trekt.

Verblijf in een kasteel

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het voelt om in een kasteel of landgoed te wonen? Dan kun je met Bongo hier eindelijk achtergekomen. Het is namelijk mogelijk om een weekendje te overnachten in een mooi landgoed of een oud kasteel. Zo kun je van een simpele overnachting juist een originele ervaring maken.

Daarnaast kun je uit vele verschillende locaties kiezen om op deze luxe wijze te overnachten. Niet alleen in Nederland, maar ook in landen als Duitsland, België zijn veel kastelen of landhuizen zodanig opgeknapt dat je gegarandeerd een luxe tijd zult hebben. Met als kers op de taart dat het ontbijt bij jouw verblijf is inbegrepen.

Ontdek een nieuwe stad

Europa zit bomvol mooie steden, waardoor stedentrips razend populair zijn. Ook via Bongo kun je bij een weekendje weg kiezen voor een spannende stedentrip. Of je nou diep in de geschiedenis van Berlijn wilt graven, iconische gebouwen in Parijs wilt bezoeken of alle leuke cafés in Brugge wilt ontdekken; dit is allemaal mogelijk. Je kunt uit meer dan 1000 locaties kiezen om uit te boeken voor een stedentrip.

De hotels waaruit je kunt overnachten, zijn allemaal vier- of vijfsterrenhotels, waardoor jij heerlijk verwend zult worden tijdens jouw weekend weg. Daarnaast is het ontbijt ook hier bij het boeken inbegrepen, waardoor jij elke dag met een gevulde maag en volle energie op pad kan. Al met al is een stedentrip via Bongo een ideale optie voor de avonturiers en levensgenieters.

Een romantisch weekendje weg

Ook wanneer jij met jouw partner even een weekendje weg wil, biedt Bongo talloze opties aan. Soms merk je dat een relatie van nieuwe impulsen of ervaringen voorzien moet worden. Een ideale gelegenheid hiervoor is om een romantisch hotel in de Benelux te boeken. Bij Bongo heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende locaties.

Verwen jouw partner met een luxe vier- of vijfsterrenhotel verblijf, zodat jullie eindelijk weer even volledig met elkaar bezig kunnen zijn in plaats van randzaken. De verblijfskeuzes variëren van landhuizen en hotels in het midden van de prachtige natuur, tot een centrale locatie in het centrum van een middelgrote stad. Geniet van het ontbijt wat altijd inclusief jouw verblijf beschikbaar is en dineer in heerlijke restaurants in de buurt van het hotel. Al met al is een weekendje weg op deze wijze een romantische ervaring die jij en jouw partner nog lang zullen heugen.

Wandel en fiets erop los

Ben jij iemand die liever een actief weekendje weg wil, maar juist weg van de steden? Dan kun jij via Bongo een heerlijk weekendje in de buitenlucht krijgen. Je ontvangt twee overnachtingen voor 2 personen, waardoor jij samen met iemand anders volop van de natuur kunt genieten. Er is een aanbod van 400 hotels, waardoor er zeker een hotel tussenzit waar jij warm van zult worden.

Bij al deze hotels kun jij jezelf helemaal uit leven. Dit komt doordat er vele wandel- en fietsroutes aanwezig zijn. Zelfs de fiets- en wandelkaarten zijn hierbij inbegrepen. Daarnaast begin je in het hotel elke dag uitgerust door de uitstekende bedden in de beschikbare accommodaties en een gratis gezond ontbijt. Al met al is deze optie van Bongo ideaal voor actieve vakantiegangers.

In dit artikel hebben we je vier ideeën gegeven voor een leuk weekendje weg die jij met Bongo kunt boeken. Er zijn talloze opties waaruit je kunt kiezen, zoals in een kasteel verblijven of op een historische stedentrip gaan. Ook is er geen gebrek aan aanbod wanneer jij een romantisch weekendje weg wil, of juist lekker de natuur in wilt duiken met mooie wandel- en fietspaden. Al met al kun je met al deze verschillende ideeën een prachtige ervaring opdoen. Wij wensen je alvast veel plezier met jouw weekendje weg, welke optie jij ook voor kiest.