Zo kan je makkelijk retourneren bij Bristol

U kent de naam Bristol vast wel als winkel, maar wat verkopen ze nou eigenlijk. Bristol is een winkel waarbij verschillende dingen worden verkocht. Er worden vooral kleren verkocht voor vrouwen, mannen en kinderen. Dit verschilt van jurkjes, tot broeken, tot shirtjes, truien en nog veel meer. Ook verschilt het aanbod natuurlijk per seizoen. Bristol verkoopt niet alleen kleren, maar ook heel veel schoenen in verschillende soorten en maten. En dit ook allemaal voor vrouwen, mannen en kinderen. Ook de schoenen zijn er in allerlei soorten. Er zijn laarzen, hakken of gewoon sneakers. Als het warm is, zijn open schoenen natuurlijk ideaal en ook die verkoopt Bristol. Ook zijn er verschillende soorten accessoires te vinden. Ze zijn er in allerlei soorten; hoeden, petten, riemen, sieraden en nog veel meer. Bristol heeft op verschillende filialen door heel de Benelux. Ook heeft de Bristol een webshop waarbij alle kleding, schoenen en accessoires ook makkelijk online te bestellen zijn.

Handig zo'n webshop

Wat nou als u eigenlijk helemaal geen tijd heeft om naar de winkel te gaan of u heeft er even helemaal geen zin in. U bedenkt wel dat u echt nog een leuke outfit nodigt heeft voor dat ene feestje binnenkort. Dan is de webshop van Bristol natuurlijk ideaal. U gaat naar de website en zoekt daar uw favoriete kledingitems uit. Daarnaast kiest u nog leuke schoenen die er eigenlijk ook heel leuk bij staan. Verder zoekt u nog wat accessoires die de outfit nog helemaal af kunnen maken. U bestelt het makkelijk vanuit huis en na een aantal werkdagen is het al binnen. Precies op tijd voor dat feestje. U trekt de kleding aan en merkt toch dat de schoenen eigenlijk een maatje te klein zijn, wat nu?

Retourneren

Als het product toch niet helemaal is wat u ervan verwacht had of niet past, kan deze worden geretourneerd. Als u de producten gaat retourneren in de winkel, dan is dat gratis. Dit kan dan altijd binnen 14 dagen. Als je de gehele bestelling wilt retourneren, krijg je ook gelijk het gehele bedrag van je aankoop terug. Ook de verzendkosten die je toen betaald had, worden dan vergoed. Dit is alleen als u het product retourneert in de winkel zelf.

Als u artikelen wilt retourneren, maar dat niet in de winkel doet, stuurt u deze naar het hoofdkantoor. Het adres daarvan is N.Brabantlaan 267, 5652 LD in Eindhoven. U moet dan het retourformulier volledig invullen en de product(en) verpakken in een doos of zak. Zo kunnen de medewerkers bij Bristol aan de slag om de retournering te regelen. Hierbij worden de verzendkosten alleen vergoed als de gehele bestelling wordt geretourneerd. Dus niet als er alleen een aantal producten worden geretourneerd. Ook dit moet gebeuren binnen 14 werkdagen. U krijgt het geld van de retournering teruggestort op uw rekening als de retournering binnen en gecontroleerd is. Het is daarom belangrijk dat u uw rekeningnummer goed vermeld op het retourformulier. Als u online een bestelling heeft geplaatst, dan wordt het geld gewoon automatisch teruggestort op uw rekening.

Het kan ook zo zijn dat het product niet de goede maat is of dat er iets mis mee is, terwijl u het product eigenlijk harstikke leuk vindt. U zal dan wel balen. U had eigenlijk wat leuks gevonden, maar dan is het te klein, te groot of niet goed. Dan kunt u het product gewoon ruilen. Dat kunt u dan doen in de winkel. Als het product niet op voorraad is, moet u dat even bespreken met een winkelmedewerker.

Als u dus niet helemaal tevreden bent met uw product(en), is het dus geen enkel probleem om deze te ruilen of te retourneren.

Actiecodes

De prijzen van Bristol zijn natuurlijk al erg scherp. U kunt leuke kleding, schoenen en accessoires in de mode kopen voor een leuk prijsje. Met het grote aanbod van Bristol is dit ideaal. Naast de scherpe prijzen die Bristol al heeft, kan het ook zo zijn dat er op sommige producten nog meer kortingen zitten. U krijgt dan extra korting op de producten, met al een goede prijs. Mocht u eigenlijk nog wat extra korting willen, dan is die mogelijkheid er ook! Naast de scherpe prijzen en de kortingen die er op dat moment al zijn, kunt u ook een actiecode gebruiken. Met deze actiecode krijgt u daarboven op, nog eens korting. U hebt dus toegang tot extra extra korting. De actiecodes kunt u vinden via deze site: https://kortingscodes.knack.be/shop/bristol/.

Heerlijk shoppen op Bristol

Mocht u dus nog twijfelen om te shoppen bij Bristol, dan is het dus zeker de moeite waard. Als het product niet goed is of u wil iets ruilen is dat geen probleem. Het is zo geregeld en u heeft uw geld snel terug. Ook de extra kortingen zijn aantrekkelijk. Het is het proberen waard!