Shop goedkoper online dankzij de Samsung promoties

Samsung is een wereldwijd bekend merk van veel verschillende thuis elektronica producten. Samsung al in 1969 opgericht in Korea en is sindsdien steeds verder uitgebreid over de hele wereld. Samsung is in het begin gestart met het produceren en exporteren van zwart wit televisies en heeft dit assortiment later uitgebreid met wasmachines en koelkasten. Momenteel staat Samsung in de top 10 van wereldmerken in de technologische industrie. Samsung gaat enorm met zijn tijd mee en probeert de tijd ook voor te blijven door steeds weer nieuwe elektronica te ontwikkelen. Daarbij probeert Samsung wel op een eerlijke en transparante manier zijn producten te produceren.

Wat voor producten verkoopt Samsung zoal?

Het assortiment van Samsung is tegenwoordig erg uitgebreid. Ze zijn samen met Apple leider op het gebied van smartphones maar verkopen ook nog vele andere elektronica. Op het gebied van televisies zijn ze ook nog steeds marktleider, daarnaast hebben ze ook verschillende andere audiovisuele producten zoals: soundbars en projectoren. Daarnaast verkopen ze ook verschillende IT producten zoals: monitoren, displays en geheugen. Wat Samsung ook verkoopt is een uitgebreid assortiment aan huishoudelijke producten, hierbij kan gedacht worden aan: koelkasten, wasmachines & drogers, keukenapparatuur, stofzuigers en luchtreinigers. Omdat Samsung erg met zijn tijd mee gaat hebben zijn ook verschillende smart home producten, om het dagelijkse leven nog makkelijker te maken.

Online of in de winkel

De producten van Samsung zijn in vele winkels verspreid over het land verkrijgbaar. Wil je een product eerst in het echt ervaren dan kan je dit bij vrijwel elke elektronica winkel doen, omdat Samsung in vrijwel elke elektronica winkel wel te vinden is. Samsung heeft zelf ook een aantal experience centers en service centers die verspreid over het land in de grotere steden zitten en goed bereikbaar zijn. Daarnaast heeft Samsung ook een grote online shop waar je al je elektronica met gemak kunt bestellen. Aan het bestellen in de online shop zitten meerder voordelen. Zo zijn producten vrijwel altijd op voorraad, de producten kunnen gratis geleverd worden aan huis op bij een ophaalpunt, er kan gratis geruild of geretourneerd worden binnen 30 dagen en de elektronica kan vrijwel altijd ook gratis geïnstalleerd of aangesloten worden bij jou thuis met de service van Samsung.

Promoties

Vanwege het ruime assortiment van Samsung zijn er ook zeer regelmatig leuke promoties en kortingsacties. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van al deze promoties en kortingsacties kun je kijken op de website van Samsung zelf, maar Samsung zit ook op alle social media kanalen zoals: Facebook, Instagram, Twitter en YouTube, waar zij hun volgers ook regelmatig op de hoogte houden van hun nieuwste promoties. Het is ook mogelijk je in te schrijven voor de nieuwsbrief, wanneer je dit een prettige manier vind om op de hoogte te blijven van alles acties en promoties. Samsung heeft ook regelmatig leuke kortingen wanneer je een oud apparaat inruilt. Wanneer je een nieuw product koopt is het ook altijd mogelijk je oude apparaat terug te geven aan Samsung zowel in de fysieke winkels als tijdens de levering van de online shop. Samsung heeft ook een leuke kortingsactie voor studenten, zij krijgen extra korting. Wanneer je graag een overzicht wilt van alle geldende kortingsacties en promoties van Samsung kan je ook op Knack.be kijken.

Momenteel geldende promoties

Bij een pre order van de nieuwste Samsung smartphone de Galaxy S22 kan je momenteel gratis Galaxy Buds Pro en €150 extra inruilwaarde krijgen voor je oude toestel. Ook wanneer je een Galaxy Tab S8 Series aan wilt schaffen is het mogelijk tot €150 extra inruilwaarde te krijgen voor je oude toestel, daarnaast kan je bij een pre order van deze tablet ook nog een gratis Keyboard Cover krijgen. Als je een nieuwe smartphone of tablet van Samsung aanschaft krijg je hier ook 3 maanden gratis Spotify premium bij cadeau en ook nog tot 4 maanden YouTube premium. Wanneer je een Galaxy Watch4 aanschaft krijg je een gratis powerbank van Samsung cadeau. Wanneer je toe bent aan nieuwe draadloze oordopjes en je de Galaxy Buds Pro, Buds Live of Buds2 aanschaft, krijg je hier een gratis Wireless Charger Trio bij. Wanneer je een freestyle draagbare projector aanschaft, krijg je hier een gratis hoes bij en ook nog een paar Galaxy Buds2. Als je een nieuwe Samsung TV koopt in combinatie met een soundbar kan je wel tot €300 extra voordeel krijgen. Wanneer je een Galaxy Z Flip3 of Z Fold3 5G aanschaft is het mogelijk tot €250 retour te krijgen op de aanschafprijs. Als je een smartwatch aan wilt gaan schaffen en je kiest voor de Galaxy Watch4 Series krijg je hier een proeflidmaatschap van 60 dagen voor Strava bij.