Bij Meubis vindt u al uw meubelen voor de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, baby- en kinderkamer. Ook vindt u hier benodigdheden voor in de keuken, badkamer, inkomhal en asseccoires. Laten we een kijkje nemen naar een aantal producten van Meubis, de details van deze producten en de manier van bestellen op de Meubis-webshop.

Woonkamer

Een functionele hoekbank die als room divider dient en daarnaast ruimte besparend is? Er zijn rond de 550 beschikbare van deze hoekbanken beschikbaar op Meubis. Leuke acties van Meubis met 10 à 20% korting vindt ook u bij het assortiment hoekbanken. Hiermee bespaart u vaak al snel 400 euro op een hoekbank. De hoekbanken zijn veelal geproduceerd in Europa, Italië en België, enkelen zijn personaliseerbaar en velen zijn van echt leder.

Neem bijvoorbeeld de Hoekbank Foxtrot. De Foxtrot is volledig afgewerkt in 100% kwaliteitsleder. De bank rust op metalen pootjes. De afmetingen zijn 387 cm in de lengte en 277 cm in de diepte. De bank oogt modern en eigentijds. De Foxtrot is beschikbaar in meerdere kleuren, waarvoor u het beste langs kunt komen in de winkel of contact opneemt via de contactgegevens die u onderaan de pagina vindt: https://www.meubis.nl/nl-nl/hoekbank-foxtrot. Bij elke hoekbank op Meubis vindt u technische details over zoals de ondervering, romp en schuim rug. Mocht u de bank een tijd hebben en willen laten herstofferen, dan is het hebben van deze informatie voor de stoffeerder handig. De Foxtrot is 4.647.00 euro.

Keuken en badkamer

U kunt van uw keuken een standaard keuken maken, waar u enkel kookt, of een keuken waar u ook eet en eters kunt ontvangen en kunt dineren. Bij Meubis vindt u keukenstoelen, bartafels, tafelset met stoelen, krukken, keukenkasten, keukentrolleys en de benodigde keukenasseccoires. U kunt op de webshop van Meubis aan de hand van verschillende criteria uw zoektocht vergemakkelijken. Vergemakkelijk uw zoekopdracht door een prijs, diepte en hoogte minimum en maximum in te stellen. Enkel geïnteresseerd in kortingsacties? Ook dit kunt u aangeven. Binnen het keukenassortiment kan gefilterd worden tussen massief houten materialen en metaal + massief houten materialen. Ook dit vergemakkelijkt uw zoektocht. Heeft u een stijl in gedachten? Traditioneel, hedendaags of industrieel zijn de stijlen die u vindt binnen het keukenassortiment van Meubis. Op het moment zijn er binnen dit assortiment veel kortingsacties gaande. Dit geldt ook voor het badkamer assortiment, waar u eveneens uw zoekopdracht kunt vergemakkelijken door de vele zoekfuncties. De materialen van de badkamerspullen zijn: melamine, metaal en stof. Ook kunt u kiezen voor enkel spullen met 2 jaar garantie, of kortingsacties van 10%, 20% of 60%.

Neem bijvoorbeeld badkamerkasten. U heeft keuze tussen 30 kasten, in allerlei vormen, soorten en maten. Van modern design door gebruik van duurzaam melamine coating bij de Wave badkamerkasten en hedendaags design door gebruik van robuust melamine coating. De de combi- badkamerkasten hebben een traditionelere uitstraling en zijn op het moment 20% afgeprijsd. Houten materialen geven een traditionele look in uw badkamer, terwijl aluminium materialen voor een modernere look zorgen. Er zijn staande kasten en hangende kasten of kastjes te verkrijgen. Badkamerkasten Biarritz is gemaakt uit melatime en afgewerkt met wit & beton. Melamine badkamerkasten zijn makkelijk te reinigen. Warm water en een schone doek voldoen. Het is belangrijk bij melamine geen agressieve schoonmaakspullen, schuurpapier en bleekmiddelen te gebruiken bij het schoonmaken.

De badkamerkast Combi met witte front & taupe deuren, is een flink meubelstuk en voorziet genoeg opbergruimten voor bijvoorbeeld tandpasta en scheerspullen. De lengte van dit stuk is 90 cm, de hoogte 181,6 cm en de diepte 29,6 cm. De kast heeft 9 opberg units en 3 open nissen. Ook dit stuk is gemaakt van melamine en kan dus eenvoudig schoon gehouden en gemaakt worden. Een opbergruimte heeft een kastdeur en op deze deur is een spiegel geplaatst. Bij dit meubelstuk heeft u dus alles wat u nodig heeft! Neem een kijkje op: https://www.meubis.nl/nl-nl/badkamerkasten-combi-90x181x29cm-witte-front-taupe-grijze-deuren

Bestellen bij Meubis

Bestellen bij Meubis gaat simpel en snel. U plaatst een product in uw winkelwagen, maakt een account aan en gaat over tot betaling. Bezorgen kan voor een hoekbank 7 tot 9 weken kosten, maar u kunt deze tijd verkorten door de bank op te halen. Bestellen kan via SMS op nummer +32460200926 en de chat. Er wordt bezorgd in Nederland, België en Frankrijk. U heeft 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie.