Ontdek de persoonlijke maaltijdbox op afspraak

Hello Fresh is een bedrijf wat maaltijdboxen aanbied in de vorm van een abonnement. Het heet een abonnement, maar is wel zeer flexibel. Zo kan je bij Hello Fresh altijd je maaltijdbox aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Je kan zelf recepten kiezen, waar je de ingrediënten voor krijgt. Elke week zijn er wel meer dan 27 recepten waar je uit kan kiezen. Je kiest ook zelf voor hoeveel dagen en voor hoeveel personen je de ingrediënten wilt ontvangen. Maar je kan ook altijd je box tijdelijk of voor langere tijd pauzeren of zelfs helemaal stop zetten.

Voordelen van de Hello Fresh boxen

Naast het voordeel dat een Hello Fresh box een zeer flexibel abonnement biedt, zijn er nog meer voordelen aan de boxen. Een van de grote voordelen van een maaltijd box is dat je altijd precies de ingrediënten krijgt die je voor je recept nodig hebt en hierdoor dus ook minder voedsel verspilt. Door dat je minder voedsel verspilt is een maaltijd box op langere termijn dus ook goedkoper als dat je zelf naar de supermarkt gaat. Doordat de boxen van Hello Fresh worden bezorgd op een tijd of manier dat het jou uit komt, scheelt het jou ook veel tijd in het doen van boodschappen. Hello Fresh zorgt er ook altijd voor dat je verse ingrediënten binnen krijgt die zo natuurlijk mogelijk zijn. Bij de boxen zitten altijd speciale labels, met welk gerecht je het beste eerst kan eten en welke ingrediënten wat langer vers blijven, zodat je deze later in de week kan plannen. Naast dat Hello Fresh zorgt voor minder voedsel verspilling, zijn ze ook een CO2 neutraal bedrijf. Alle C02 uitstoot die ze krijgen door bijvoorbeeld bezorging van de boxen wordt op andere manieren weer gecompenseerd.

App of website

Hello Fresh biedt zijn klanten een speciale en overzichtelijke app aan, waar je altijd je box kunt aanpassen of stopzetten en natuurlijk ook alle recepten op kan bekijken. Mocht je geen gebruik willen maken van hun app, dan kan je dit ook allemaal via je account regelen op hun website. De recepten van Hello Fresh zijn ook voor niet klanten te bekijken op hun website. Maar het is natuurlijk altijd handiger om voor deze recepten de ingrediënten al in huis te hebben, zodat je niet meer hoeft te zoeken in de supermarkt en altijd de juiste hoeveelheid van ingrediënten hebt, zonder iets te hoeven verspillen.

Prijzen van de Hello Fresh boxen

Hello Fresh hanteert verschillende prijzen, deze zijn mede afhankelijk van hoeveel boxen en hoeveel ingrediënten er besteld worden. Hello Fresh rekent ook bezorgkosten, maar momenteel is er een actie dat je bij je eerste bestelling geen bezorgkosten hoeft te betalen. Momenteel biedt Hello Fresh ook een korting aan op de eerste 5 boxen. Bij de eerste box is dan al een korting van €25 euro, op de tweede box zit een korting van €10 en op de derde en de vierde box krijg je nog €5 korting. Hoeveel een box uiteindelijk kost is afhankelijk van voor hoeveel personen en hoeveel dagen je de ingrediënten besteld. Voor een reguliere portie betaal je normaal gesproken €3.70 per portie, maar met de kortingsactie betaal je nog maar €2.60 per portie.

Verschillende boxen

Naast dat je zelf recepten kan kiezen waar je de ingrediënten voor ontvangt, biedt Hello Fresh ook verschillende kant en klare boxen aan. Ze hebben een vlees, vis en veggie box waar een grote variatie aan gerechten in kan zitten. Ze bieden een veggie box aan, die natuurlijk alleen vegetarische gerechten bevatten. Er is ook een speciale familie box, waar echte gerechten in zitten die geschikt zijn voor de hele familie. Daarnaast hebben ze nog een lekker & snel box, waar allemaal ingrediënten in zitten om lekker en snel te kunnen koken. Voor mensen die alleen geen vlees eten is er een vis & veggie box, met gerechten die geen vlees maar dus wel vis kunnen bevatten. Als laatste bieden ze nog een caloriebewuste box aan, voor mensen die (tijdelijk) op hun calorie inname willen letten.

Promo's en acties

Zoals eerder al aangegeven biedt Hello Fresh momenteel zelf een kortingsactie aan. Maar via externe kanalen worden er ook regelmatig leuke acties of kortingen op boxen of bezorging aangeboden. Via deze link kan je alle momenteel geldende kortingsacties van Hello Fresh in de gaten houden. Je kan ook de kortingsacties van Hello Fresh in de gaten houden via de verschillende social media kanalen van Hello Fresh. Om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe acties kan je je ook inschrijven op hun nieuwsbrief.