Deze webshops zijn speciaal voor de doe-het-zelvers

Deze webshops zijn speciaal voor de doe-het-zelvers

Deze webshops zijn speciaal voor de doe-het-zelvers

Indien je graag de handen uit de mouwen steekt en een echte klusser bent, dan kun je zoveel mogelijk dingen zelf te doen en op deze manier ook nog eens flink wat geld besparen. Als je graag wilt weten waar je de beste materialen en gereedschap kunt vinden die jouw klusjes een stuk vlotter laten verlopen en veel gemakkelijker maken, dan helpt dit artikel je verder op weg.

Webshop voor diverse apparaten

Fixami is een webshop waar je diverse apparaten kunt kopen die je klusjes vergemakkelijken. Er wordt van alles en nog wat verkocht, van elektrisch gereedschap tot tuingereedschap. Mocht hetgeen je wilt kopen of het totale bedrag van je bestelling €50 is of meer, dan wordt het ook nog eens gratis tot aan huis geleverd. Als je het product eenmaal ontvangen hebt en je er niet tevreden over bent, heb je gedurende een periode van 100 dagen nog de gelegenheid om te retourneren. Verder krijg je op alle materialen die je daar koopt 1 jaar garantie. Voor materialen van bepaalde merken is er zelfs tot 3 jaar garantie. Ook bieden ze cadeaubonnen aan en kun je hierbij zelf kiezen welk artikel je wilt hebben. Er zijn cadeaubonnen van €25, €50 en €100 en je kunt ze gebruiken tot wel 2 jaren nadat je het ontvangen hebt. De cadeaubonnen kunnen echter niet ingeruild worden voor geld. Op hun website kun je alles vinden dat je nodig hebt en er is veel informatie te vinden die vragen beantwoordt die je eventueel nog zou kunnen hebben.

Webshop voor verf

Deverfwebshop bestaat al vanaf 2015 en verkoopt materialen die je nodig hebt als je wilt verven. Ze zijn tevens te vinden op social media, met name Instagram en Facebook. Er is ook een klantenservice dus je kunt ze bellen als je vragen hebt en je liever gesproken communicatie hebt en geen fan bent van mailen. Er worden verschillende soorten verf verkocht van diverse merken. Je kunt hier ook verfrollers en verfbakjes kopen in diverse maten. Daarnaast is er een scala aan verfsoorten en kleuren waar je uit kunt kiezen. Als je iets wilt doen maar je niet zo goed weet hoe je moet beginnen, dan kun je veel informatie vinden op de website. Wil je schilderen, lakken of gewoon inspiratie opdoen, dan kun je alles hierover op de site vinden. Er zijn vaak ook voordelige acties en er wordt nu korting gegeven op verschillende soorten verf. Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over dat wat je besteld hebt en je wordt dan in de gelegenheid gesteld om het product te retourneren tot 2 weken na ontvangst.

Webshop voor afwerkingsmaterialen

Verder heb je ook de Afwerkingshop. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier afwerkmaterialen kopen, maar je kunt er nog veel meer vinden. Eenvoudig gezegd, het is een shop voor vloeren, plafonds en wanden. Je kunt ervoor kiezen om de materialen te laten leveren of je kunt het zelf ophalen bij één van de 9 afhaalpunten. Als hetgeen je bestelt €600 of meer is dan is de levering tot aan huis geheel en al gratis. Wanneer je bestelling tussen €1000 en €1500 is, krijg je zelfs een korting van €60. Als je bestelling groter is dan €1500 dan krijg je een korting van maar liefst €100. Op de site zijn nog meer voordelige jaardeals beschikbaar. De website is gemakkelijk te navigeren en helpt doe-het-zelvers een heel eind op weg. Ze maken en houden klussen makkelijk en leuk door je te helpen bij het uitrekenen hoeveel materiaal je precies nodig hebt. Neem dus gauw een kijkje op deze handige website.

Webshop voor elektronica onderdelen

Allekabels is opgericht in 2005 en verkoopt kabels en elektronica onderdelen. Als je electriciën bent of zelf een klusje wil klaren dan moet je zeker de website van deze webshop checken. Je vindt er vrijwel alles dat met kabels te maken heeft, van koptelefoons tot Bluetooth speakers. Ze verkopen meer dan alleen kabels, ze hebben led verlichting, batterijen, ventilatoren en nog veel meer. Je kunt ze ook contacten per e mail en je hebt dan antwoord binnen 2 uren. Ook geven ze geregeld korting op diverse dingen. Check hun website en doe je voordeel met de kortingen. Retourneren van producten is mogelijk, maar daarvoor is er wel een stappenplan dat je moet volgen. Op hun website zie je ook de veelgestelde vragen met de antwoorden. Veel mensen doen zaken met deze webshop en hebben er geen spijt van. Als je vertrouwd wil raken met dit bedrijf kun je dit doen via hun website, je kunt lezen welke verschillende afdelingen er allemaal zijn en wat ze precies doen.

Advies voor doe-het-zelvers

Er zijn dus verschillende webshops waar je een heleboel materialen kunt vinden die je zeker nodig zal hebben als echte doe-het-zelver. Je krijgt goede adviezen en de klantenservice is van uitstekende kwaliteit. Het is belangrijk om in gedachte te houden dat waar er gewerkt wordt er fouten gemaakt zullen worden. Wanneer dit gebeurd kun je het bedrijf contacten en er wordt dan samen naar een oplossing gezocht voor het probleem. Als doe-het-zelver zal je bepaalde materialen vaker nodig hebben dus het is van eminent belang deze spullen aan te schaffen in plaats van steeds te gaan lenen of apparaten in te huren. Goed gereedschap is het halve werk. Bezoek dus snel de sites van deze webshops en je zult je klusjes binnen een mum van tijd af hebben.