De leukste gepersonaliseerde geschenken die je kunt laten maken

De leukste gepersonaliseerde geschenken die je kunt laten maken

De leukste gepersonaliseerde geschenken die je kunt laten maken

Wie iemand echt een keer op een perfecte manier wil verrassen, kan dat eigenlijk alleen doen door origineel uit de hoek te komen. Helaas is origineel zijn tegenwoordig best lastig. Alles is eigenlijk al een keer gedaan en uitgeprobeerd, of niet soms? Gelukkig valt dit best mee. Door te kiezen voor een gepersonaliseerd geschenk, denk aan de vele mogelijkheden van Tadaaz als aanbieder voor leuke geboortekaartjes of trouwkaartjes, kun je tegenwoordig écht impact maken met jouw cadeau. Hoe zit dit precies? In dit blog geven we je een aantal handige tips om met een persoonlijk geschenk de aandacht te trekken en iemand helemaal blij te maken! Doe er je voordeel mee en kies ook voor een cadeau dat écht opvalt!

Laat je eigen fotoboek maken

Een van de leukste gepersonaliseerde cadeaus is een eigen fotoboek laten maken bij Albelli of kiezen voor de leukste foto's afdrukken bij Fotofabriek. Het zelf samenstellen en laten drukken van een fotoboek als gepersonaliseerd geschenk heeft tal van voordelen. Zo bepaal je zelf welke foto's je in het album laat terugkomen, hoe groot ze zijn en welke visuele effecten (greywash, tekeningfoto's, kleuren of zwart-wit) je aan het fotomateriaal meegeeft. Bij goede aanbieders als Albelli zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Zo kun je zelf de papierdikte bepalen, de omvang van het album en ook leuke teksten bij de foto's plaatsen. Vaak kun je ook een leuke rugtitel toevoegen, met daarop het thema van de fotocollectie. Interessant is dat je jouw gepersonaliseerde fotoalbum gemakkelijk online kunt maken en bewerken. Vervolgens bestel je je album en krijg je die binnen korte tijd thuisbezorgd. Een zelf samengesteld fotoalbum is dan ook ideaal voor een leuk gepersonaliseerd geschenk om een geliefde mee te verrassen! De meest gekende website is wellicht Smartphoto, maar ook Albelli is een optie als je een persoonlijk fotoboek wilt maken!

smartphoto korting

Kies voor het drukken van unieke visitekaartjes

Ben je een enthousiast zzp'er of iemand die net een eigen bedrijf opgericht heeft en graag wat p.r. maakt in de direct omgeving? Kies dan voor jouw visitekaartjes personaliseren bij Flyer.be! Het laten drukken van persoonlijke, goed ontworpen visitekaartjes kan je veel moois opleveren. In de eerste plaats is een grote plus van een gepersonaliseerd visitekaartje het feit dat je hiermee op een subtiele manier je netwerk kunt vergroten. Door de kaartje uit te delen of ergens neer te leggen, bereik je een grotere doelgroep. Veder kun je visitekaartje helemaal naar eigen wens laten ontwerpen, visueel qua tekst en qua formaat en stijl. Fijn is ten derde dat je visitekaartjes als een gepersonaliseerd geschenk aan anderen kan geven. Bijvoorbeeld een stuk of 1000 kaartjes voor een vriend die net een eigen onderneming is begonnen. Zo verras je nog eens iemand op een originele manier.

Een glazen beker of wijnglas met daarop een tekst of naam

Een superleuk cadeau dat je kunt personaliseren en aan iemand kunt geven, is een wijnglas, drinkglas of bierglas voorzien van een tekst. Ook doppers zijn ideaal om met een leuke tekst of een afbeelding te bedrukken en als cadeau weg te geven. Een idee is om bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op de dopper, het glas of de beker te zetten. Ook kun je kiezen voor een grappige spreuk, een bemoedigende tekst of voor een liefdesverklaring. Er zijn mogelijkheden genoeg!

albelli korting

Een huisnummerbordje naar eigen ontwerp

Iemand, zoals je partner, verrassen met een origineel huisnummerbordje dat geheel zelf ontworpen is, biedt ook mogelijkheden als gepersonaliseerd cadeau. Via online aanbieders kun je tegenwoordig snel en gemakkelijk je eigen huisnummerbord ontwerpen en laten maken. Er zijn hierbij veel mogelijkheden. Zo kun je een leuke gezinsfoto op het nummerbordje plaatsen en kiezen uit allerlei kleuren en formaten. En qua materiaalsoorten zijn er veel mogelijkheden als je een eigen gepersonaliseerd en uniek bordje wilt laten maken. Denk aan metaal, kunststof, hout of glas.

Kleding laten personaliseren met een unieke opdruk

Een T-shirt, jas of trui zijn ideaal om als gepersonaliseerd cadeau aan iemand te geven, omdat dit textiel eenvoudig van een opdruk voorzien kan worden. Belangrijk is hierbij wel om voor een kwalitatief goede rukker te kiezen. Zo voorkom je dat jouw gepersonaliseerde kleding na een aantal wasbeurten alweer begint te slijten.

fotofabriek korting

Een zelfontworpen lederen koksschort

Zelf een eigen koksschort ontwerpen is niet het eerste waar je aan denkt als je een gepersonaliseerd cadeautje zoekt. En dat is precies wat dit cadeau zo uniek en bijzonder maakt, omdat het een origineel presentje is dat iemand niet verwacht. We raden aan om te kiezen voor een leren koksschort voor hem of haar, omdat je dan voor kwaliteit gaat en voor een lange levensduur. Je kunt iemand die helemaal wild wordt van koken, barbecueën en bakken met dit geschenk superblij maken. Want niet alleen is dit geschenk ideaal om aan te trekken, het houdt ook nog eens de kleding van hem of haar schoon tijdens het koken! Zo sla je dus twee vliegen in één enkele klap!

Megagrote knuffelbeer met foto en/of tekst

De laatste tijd is nog een ander gepersonaliseerd cadeau een echte hype aan het worden, namelijk je partner (vrouw) of je kind(eren) een megagrote gepersonaliseerde knuffelbeer als geschenk geven. Uiteraard heeft deze jumbo knuffelbeer een T-shirt aan, met daarop een toffe foto en een lieve tekst eronder. Wil je indruk maken op een ander, dan is dit cadeau een supergoed idee. Bestellen kan eenvoudig online!

flyer korting